Samsung'un yeni devi Galaxy Grand 2 resmiyet kazandı

Galaxy Grand 2 büyük ekranlı telefon isteyen kullanıcılar için iyi bir alternatif olacaktır.

Samsung'un yeni devi Galaxy Grand 2 resmiyet kazandı

Büyük erkanlı telefonlar kategorisinin mutlak hakimi olan Samsung, 5-inç üzeri bir ekran ile donattığı Galaxy Grand 2 modelini resmen duyurdu. Son olarak Bluetooth SIG kayıtlarında beliren telefon, bir önceki nesil Galaxy Grand modelinin üzerine önemli gelişmeler içeriyor.

5.25-inç boyutunda HD çözünürlüklü TFT LCD ekran ile donatılan telefona 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemci eşlik edecek. İşlemci birimi netliğe kavuşturulmadı ancak Qualcomm cephesinden olması yüksek ihtimal. 1.5GB RAM, 8GB dahili depolama ve 64GB'ye kadar microSD kart desteğinin yer verildiği Galaxy Grand 2 modelinde kullanıcılar fotoğraflarını 8MP çözünürlüklü arka kamera ile çekecek. Söz konusu kamera Galaxy S4'te yer alan bazı çekim modlarını da barındırıyor.

1385363111_grand2.jpg

8.9mm kalınlık ve 163 gram ağırlığa sahip telefon Android 4.3 işletim sistemi ile çalışıyor. 2.600mAh kapasiteye sahip çıkarılabilir pilin yer verildiği Galaxy Grand 2 modelinde ek özellikler ise şu şekilde sıralanıyor; Galaxy Note 3 görünümlü arka bölüm, WiFi a/b/g/n, BT4.0, GPS + Glonass, USB 2.0, ChatON, Samsung Hub, S Health (sağlık uygulaması), Group Play, S Travel (seyehat), S Translator (tercüman), ve Story Album (hikaye).

Siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleri sunan telefonun satış fiyatı henüz açıklanmadı. 

1385363990_grand22.jpg