Sanal Futbol oynayarak TeknoSA'dan Curved ve LED TV kazanmak ister misiniz?

Dünya Kupası sona erdi, TeknoCup'a ilgi devam ediyor.

Sanal Futbol oynayarak TeknoSA'dan Curved ve LED TV kazanmak ister misiniz?

Dünya Kupası bitti fakat halen kampanyaları devam ediyor. Teknoloji marketlerin Dünya Kupası boyunca özellikle televizyonlarda yaptıkları indirmler Ramazan ile birleştirilerek ay sonuna kadar bu kampanyaların devam edeceği belirtiliyor.

TeknoSA'nın yaptığı bir diğer etkinlikte sanal futbol üzerine. teknosadanteknocup.com adresinden katılabileceğiniz bu oyuna öncelikle basit bir kayıt yaptırmanız gerekiyor. Daha sonra siteye giriş yapıyor ve takım renginizi, takım adınızı belirliyorsunuz. "Taktiğini Geliştir" sekmesine tıklayarak her gün 10 adet Dünya Kupası sorusunu cevaplıyor ve taktik kısmını geliştiriyorsunuz. Bu sizin rakiplerinize üstünlük sağlamanızın en büyük anahtarıdır. Daha sonra hangi taktik dizilimi ile sahada yer alacağınızı belirliyorsunuz ve seçtiğiniz rakip ile mücadele ediyorsunuz. Her gün sadece 5 adet maç yapma hakkınız var. 

Tekno Cup oyun sayfası 52.243 ziyaret sayısı ve %13’lük davet artış oranı ile büyük ilgi gördü. Facebook arkadaşları ile takımını kuranlar 2 hafta boyunca tam 53.270 kıran kırana maç yaptı ve çekilişe hak kazandı. 21 Temmuz 2014’e kadar devam edecek uygulamada çekiliş hakkı devam ediyor.

3 puan alan her takım 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Sizde sanal futbolda harikalar yaratan biriyseniz bu yarışmaya mutlaka katılmalısınız.