SanDisk'ten iPhone'a can veren kılıf

Depolama çözümleriyle ünlü SanDisk, iPhone'un hafızasını 128GB artırıp ayrıca telefonu şarj edebilen bir kılıf üretti.

SanDisk'ten iPhone'a can veren kılıf

Bildiğiniz gibi Apple akıllı telefonlarına hafıza kartı girişi yerleştirmiyor ve bunu bir çok sebebe bağlıyor.Fakat bu durum bir çok kullanıcı için problem yaratmakta.Şirket en çok eleştiriyi de daha fazla depolamaa sunan ürünlerini satmaya çalışması.

Depolama çözümleriyle özellikle hafıza kartlarından tanıdığımız SanDisk, iXpand ismini verdiği yeni bir iPhone kılıfını tanıttı.Bu kılıf cihaza Lightning çıkışından bağlanıyor ve bu sayede bir SD kartın sunduğu depolama özelliğini telefona sunuyor.Kılıf böylece hem telefonunuzu darbelere karşı koruyup hem de verileriniz için ihtiyacınız olan alanı fazlasıyla sağlıyor.

1466715153_sandisk-ixpand.jpg

Ayrıca bu kılıf iki verisyonlu.Diğer versiyon da bir de 1900 mAh gücünde batarya mevcut.Bu versiyonda da hem bataryanızın gücünü artırıp telefonunuzu daha uzun süre kullanabilir hem de ek hafızaya sahip olabilirsiniz.Elbette bunun kalınlığın artması gibi bir dezavantajı da var.

Dört farklı seçeneğe sahip kılıf 32 GB (60$), 64 GB(100$) ve 128 GB(130$) olarak farklı fiyatlarla satışta.Sadece iPhone 6 ve iPhone 6S ailesi için kılıfın ülkemize gelip gelmeyeceği hakkında henüz bir bilgi maalesef mevcut değil.