SAP Türkiye genç kadrosuyla büyümeye devam ediyor

Bootcamp eğitimlerine Türkiye’yi de dahil eden SAP, genç yetenek istihdamı yönünde önemli bir adım attı

SAP Türkiye genç kadrosuyla büyümeye devam ediyor

Dünyada ve Türkiye’de kurumsal uygulamalar ve yazılım alanında pazar lideri olan SAP, Türkiye’de büyümeye devam ederken yetenekli iş gücünü ekibine katmak ve yeni istidam imkanları yaratarak Türkiye ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak hedefiyle işe alımlara devam ediyor.

Tüm gün süren bir vaka analizi programı olan “Bootcamp” eğitimlerine geçen yıl Türkiye’yi de dahil eden SAP, satış ve satış öncesi destek alanında değerlendirmek üzere “SAP Academy for Sales – SAP Academy for Presales” programına başvuran yüzlerce aday arasından çevrimiçi testler ve yüzyüze mülakatlar sonucunda adaylarını seçiyor. Etkinliğe katılma hakkı kazanan adaylar yurt dışında 9 ilâ 12 aylık bir eğitimden geçtikten sonra SAP’nin satış ve satış öncesi destek ekibinde istihdam edilecekler.

SAP Türkiye, Bootcamp Eğitimi için adaylarda yaratıcı düşünce, güçlü iletişim yeteneği, sonuç odaklılık, takım oyunculuğu, sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olmak, araştırmacılık, müşteri odaklılık, şirketi daha da ileriye götürecek, sorgulayıcı ve çözüm üretici özellikler arıyor. Şirket yetkilileri, çeşitliliğin SAP’ye renklilik, üretkenlik, yaratıcılık ve artan etkinlik getirdiğine inanıyor. Şirket kültürüne uyum sağlayabilecek; dinamik, disiplinli, çalışırken eğlenebilen, kendini sürekli geliştiren, yaşam boyu öğrenmeye önem veren ve gerçek bir takım oyuncusu olan tüm genç yetenekler, SAP Türkiye’deki açık pozisyonlar için kuvvetli birer aday olarak görülüyor.

1434975120_sapikdirektoruhandegenc.jpg

SAP’nin genç yetenek istihdamına verdiği önemin bu etkinlikle perçinlendiğini belirten SAP İnsan Kaynakları Direktörü Hande Genç, teknoloji şirketlerinin gelişiminde ve ilerlemesinde genç yeteneklerin kritik bir rolü olduğunu kaydetti. Bu bağlamda Türkiye gibi genç nüfusu yüksek bir ülkede SAP ailesini gençleştirerek büyütmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Hande Genç, son dört yılda kadrosunu yüzde 100’ün üzerinde büyüten SAP Türkiye’nin 2015 yılında da büyümesini sürdürdüğünü, bu gelişimi desteklemek adına önümüzdeki dönemde de işe alımlarda genç yeteneklere öncelik verileceğini açıkladı.

Hedefleri arasında Türkiye’nin bilişim teknolojileri alanında küresel bir oyuncu olarak konumlanmasına destek olmak da yer alan SAP Türkiye, Bootcamp eğitimleri kapsamında Türkiye’deki genç yeteneklere SAP’nin küresel açık pozisyonları için de fırsat sunmuş olacak.