Sevgilisinin adı diye yaptırdığı dövme ''Windows 7'' çıktı

İngiltere'de sevgilisinin adının boynuna dövme yaptırdığını sanan adam gerçeği öğrenince küçük bir şok yaşadı. Çünkü Çince dövmede sevgilisinin adı değil "Windows 7" yazıyordu.

Sevgilisinin adı diye yaptırdığı dövme ''Windows 7'' çıktı

Eğer Çince ya da Japonca dövme yaptıracaksınız bu haberi mutlaka okuyun, zira benzer bir olay sizin de başınıza gelebilir.

İngiltere'de, isminin açıklanmasını istemeyen bir adam, kız arkadaşının ismini Çince boynuna dövme yaptırmak isterken büyük bir talihsizlik yaşadı. Adam, boynunda sevgilisinin ismi yerine Çince "Windows 7" yazdığını öğrendi. Windows 7 yazısı Doc Price adlı dövme sanatçısı tarafından fark edildi.

Price olayı şu sözlerle anlattı: “Bu tanıdığım adam kız arkadaşının ismini boynuna dövme yaptırdı ya da öyle sanıyordu. Ancak benim Taylandlı kız arkadaşım bundan çok emin değildi. Dolayısıyla onu Çinli bir arkadaşımızın yanına götürdük ve ‘Burada ne yazıyor?’ diye sorduk. Arkadaşımız dövmeye baktı ve ‘Boynuna neden Windows 7 yazan bir dövme yaptırdın?’ sorusunu sordu. Gülmemizi durduramadık.” (kaynak: haber.sol.org.tr)

1440577365_16.jpeg