Şifreleri güvene alan LastPass ücretsiz oldu!

Kullanıcı bilgileri ve şifreleri güvenli bir şekilde tek bir platform üzerinde saklamaya yarayan LastPass, ücretsiz oldu. iOS, Android, macOS ve Windows'ta çalışan LastPass'i mutlaka denemelisiniz.

Şifreleri güvene alan LastPass ücretsiz oldu!

İnternette güvenlik çok önemli. Kullanıcı bilgileri ve şifreleri genllikle internet tarayıcıları isteğe bağlı olarak kendi içerisinde kaydedip saklayabiliyor. Ancak bu durumun güvenlik açıklarından dolayı pek sağlıklı olmadığı uzmanlar tarafından çok kez dile getirildi. 1Password ve LastPass gibi uygulamalar belirli bir ücret karşılığında çoklu platformlarda şifreleri güvenli bir şekilde sağlayabiliyor. LastPass, bugün aldığı karar ile bu hizmetini ücretsiz olarak sunmaya başladı.

LastPass kullanıcıları artık, iOS, Android, macOS ve Windows platformlarında şifrelerini ücret ödemeden saklayabilecek ve senkronize edebilecek. Chrome, Opera ve Safari eklentileri de bulunan LastPass ile tek bir şifre belirleyerek tüm kullanıcı adlarınızı ve şifrelerinizi saklayabilir, platformlar arasında kolayca kullanabilirsiniz.

LastPass'in uygulamalarını indirmek içn tıklayın

1478162567_lastpass-.jpg