Şimdiye kadar gördüğümüz en çarpıcı iPhone 8

Apple iPhone 8'in en gerçekçi ve en çarpıcı konsept tasarımına bakın!

Şimdiye kadar gördüğümüz en çarpıcı iPhone 8

Apple'ın onuncu yıldönümü iPhone 8 nihayet eylül ortasında tanıtılacak ve o ayın ilerleyen günlerinde piyasaya sürülecek. iPhone 8'in üretim sorunları nedeniyle gecikebileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.  

iPhone 8'in sürümünü çevreleyen hâlâ bir sürü gizem varken, telefon tasarımını kuşatan soruların hepsi bu noktada cevaplanmış görünüyor. Şimdi, yeni bir video sayesinde, şimdiye kadar gördüğümüz ve duyduğumuz her şeyin gerçek olması halinde, Apple'ın yeni iPhone 8'in ne kadar çarpıcı olacağını tam olarak görebiliyoruz.

1500554083_iphone-8-ci-1.jpg

Apple'ın iPhone 8 şu anda dünyadaki en çok merak edilen telefon ve Apple, üç yıldır aynı iPhone tasarımıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Apple, nihayetinde tamamen ekranlanmış bir ön yüz, yeni bir OLED ekran paneli, yükseltilmiş çift objektifli bir arka kamera gibi heyecan verici yeni özelliklerle tamamen yeniden tasarlanmış bir iPhone'u çıkarmaya hazırlanıyor.

YouTube kanalı ConceptsiPhone şimdiye kadar gördüğümüz tüm söylentileri ve sızıntıları ele geçirdi ve bu noktada gördüğümüz en çarpıcı iPhone 8 konseptini hazırladı. 

Aşağıda yayınlanan konsept videoyu izleyebilirsiniz.