Skyrim'in gerilimini anbean yaşamaya ne dersiniz? Korkutan Teknoloji

İşte oyun severlerin kalp atışlarını hızlandıracak o teknoloji!

Skyrim'in gerilimini anbean yaşamaya ne dersiniz? Korkutan Teknoloji

Oyun severlerin çok yakından takip ettiği VR Teknolojileri günden güne gelişmeye devam ediyor. Son yılların kült oyunalarından olan Skyrim yine gündeme taşınmış oldu. Bir türk kullanıcı tarafından Youtube'a yüklenen çarpıcı bir video ile birlikte Skyrim soğukluğunu evinizde nasıl hissedeceğinizi sağlayan bir teknoloji tanıtılıyor.

10 yıl sonra hayatımıza yerleşik olarak sıradan bir teknoloji gözüyle bakabileceğimiz VR Teknolojisine günden güne yaklaşmaya ve amatör çalışmalara umut dolu gözlerle bakmaya devam ediyoruz. Tuncay Çakmak adında bir hesaptan yayınlanan video kısa zaman oyun severleri heyecanlandırmayı başardı.

1391175450_maxresdefault-1.jpg

Oculus Rift ve Wii-mote'u kendi yazdığı Cyberith Virtualizer programı kullanılarak gerçekleştirilen ilginç bir deneyime imza atan oyun fanatiği kullanıcı soluksuz macerada hız kesmeden devam ediyor. Geliştirdikleri bu özel VR Teknolojisinin Skyrim ile kısıtlı kalmayacağını belirten Cyberith şimdiden meraklı bakışları üzerine topladı bile. Battlefield 3, Battlefield 4, Left 4 Dead 2, Call of Duty: Ghosts, Crysis 2, Crysis 3, Bad Company 2, Second Life gibi oyunları da çok yakında aynı kanal üzerinden görebileceğiz.