SMS ve email ile Duyuru Gönderme Devri Bitiyor!

NameScroll yeni özellikleri ile karşımızda!

SMS ve email ile Duyuru Gönderme Devri Bitiyor!

Kurumsal Rehber ve mesajlaşma yazılımı olan ve kurumsal uygulamalar arasında yerini alan NameScroll’a yeni özellik geldi. Bu özellikte şirketler ve kurumlar, diledikleri sayıda kişiye şirket ‘Duyuru’larını kolayca ve ücretsiz gönderebilecek.

NameScroll, aktif hale getirilen ‘Duyuru’ özelliği ile şirketleri hem SMS maliyetinden hem de e-mail zahmetinden kurtarmayı amaçlıyor. Bu özellik sayesinde şirket ve STK’lar, etkinliklerini duyuru yoluyla çalışanlarına veya üyelerine ulaştırabilecek.

1434449504_duyuruhaberfoto.jpg

Komote Teknoloji ekibi tarafından güncellenen uygulamada yöneticilerin gönderdikleri duyurular, kullanıcıların telefonlarına ‘push notification’ olarak düşer. Kullanıcılar cep telefonlarına gelen bu bildirimi cevaplayabilir/onaylayabilir. Yöneticiler de kullanıcıların cevaplarını rapor halinde görebilir. 

Örneğin yönetici Ahmet Bey, çalışanı Serkan’a yapılacak bir şirket etkinliğini duyuru yoluyla bildirim olarak gönderdi. Çalışan Serkan, yöneticisi Ahmet Bey’den gelen bu etkinlik davetine ‘Katılıyorum’ veya ‘Katılmıyorum’ şeklinde cevap verebilir. Ahmet Bey de bu cevabı görebilir ve etkinliğe katılım oranı hakkında bilgi edinebilir. Böylece yönetici Ahmet Bey 500 çalışanı arasından hangilerinin bu etkinliğe katılıp katılmayacağı hakkında rapora da erişebilir.

1434449516_duyuruhaberfoto2.jpg

Yönetici ile çalışan arasındaki bağı güçlendiren bu uygulama derneklerde de çözümcül bir etkiye sahip. X derneğinin yönetim kurulu başkanı, üyelerine yapılacak bir etkinliği kolayca duyurabilir. NameScroll yoluyla üyelerine gönderdiği etkinlik davetine aldığı cevaplardan üyelerinin katılım oranları hakkında fikir sahibi olabilir.