Son zamanların en popüler Kickstarter projeleri

Girişimciler ve yeni proje sahipleri için fon toplama platformu olan Kickstarter projeleri neler? İşte en popüler Kickstarter projeleri!

Son zamanların en popüler Kickstarter projeleri

Girişimcilere destek amaçlı 2009 yılında kurulmuş olan Kickstarter, destek sağladığı projeleri ile gün geçtikçe daha da popüler olmaya başladı. Oculus Rift gibi şahane bir projenin buradan çıkmış olduğu düşünülünce yapılan işlerin ne denli kaliteli olduğu da bir kez daha anlaşılıyor. Peki Kickstarter şu sıralar ne üretiyor diye soracak olursanız, gelin onu beraber cevaplayalım.

Firmanın kendi deyimi ile sanatçılar, tasarımcılar, film yapımcıları, müzisyenler, gazeteciler, mucitler, kaşifler vb. için fon toplayan bir platform olan Kickstareter’ın en popüler 5 projesini sizin için inceledik. Detaylar haberimizin devamında;

5) Kingdom Death: Monster 1.5

1482450094_rszkingdom-death.jpg

Bir kart oyunu olan Monster 1.5, bildiğiniz tüm kart oyunlarından oldukça farklı esasında.  Çünkü bu oyun gerçek bir online strateji oyununu evinizin konforuna taşıyarak arkadaşlarınızla birlikte daha gerçekçi bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Online savaş oyunu sevenlerin özellikle tercih edeceği bu proje Kickstarter'da neredeyse $9,000,000 bağış toplamayı başarmış durumda.

Oyunun sadece oyun alanı, pullar ve kartlardan oluşmaması da bu projeye apayrı bir güzellik katmış durumda. Özel tasarım karakterlere de sahip olacağınız bu projeye siz de destek olmak isterseniz hemen buradan ulaşabilirsiniz.

Projenin resmi web sayfasına da buradan ulaşıp detayları öğrenebilirsiniz.  

4) Zip Pack Go

1482451149_rszzippackgo.jpg

Gerçekten inanılmaz pratik bir fikir olan Zip Pack Go ile hayatımızın daha da kolaylaşacağı oldukça açık! Yakın zamanda pek çok vitrinde görmeye başlayacağımız bu çantalar inanılmaz derecede kullanışlı ve şık görünüme sahipler.

Tam 6 farklı konseptte kullanılan bu çantaları isterseniz günlük hayatınızda sadece laptop bilgisayarınız, not defteriniz gibi daha gündelik eşyalarınızı taşımak için kullanabilirsiniz ya da birbirine fermuar ile bağlanan sistemi ile kendinize büyük bir seyahat çantası haline getirebilirsiniz.

Gezginlerin daha çok tercih edeceği bu fikir de tam $670,000 değerinde bir destek bulmuş durumda. Fikrin detaylarına dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz. 

3) The Universe in a Sphere

1482451894_rsztheuniverseinsphere.jpg

Görsel olarak bayılacağınız bu fikir gerçekten çok yaratıcı! İçinde tam 380.000 galaksiyi barındıran bir cam küreye sahip olmayı siz de istemez misiniz? Avucunuzda evreni taşıyacağınız bu fikrin yapım aşaması gerçekten oldukça ilginç. Bir bütün halindeki camın içini lazer ile belirlenmiş şekillerde oyup size bu inanılmaz ürünü sağlıyorlar.

Baktığınız her açıdan şekil değiştiren bu mükemmel fikir ise $225,942 destek bulmuş durumda. Altından yansıtacağınız ışık sistemi ile harika bir gece lambası olacak olan bu ürünün detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. 

2) iKeybo

1482453313_rszikeybo.jpg

Bilim kurgu filmleri yavaş yavaş gerçek olmaya başladı bile! Bunu kanıtlar nitelikteki projelerden birisi de şüphesiz iKeybo fikridir. Hologramik bir klavye hayal edin, istediğiniz her an önünüzde bir ışık demeti ile size sanal bir klavye oluşturacak sistemden bahsediyoruz, evet. Tabletinize ya da telefonunuza bağladığınız bu minik alet sayesinde her yer sizin klavyeniz olabilir. İster tren yolculuğunda koltuk sehpanız, isterseniz de oturduğunuz bir kaldırım rahatlıkla yazışmanızı sağlayacak bir klavyeye dönüşebilir.

iKeybo size şimdiden geleceği vadeden bir fikir ve üstelik Kickstarter’da tam tamına $116,617 destek bulmayı başarmış. Ürün ile alakalı detaylı bilgiye buradan ulaşabilir, dilerseniz siz de destekçi olabilirsiniz.

Ürünün resmi web adresine de buradan ulaşabilirsiniz.  

1)The Everlast Notebook

1482453294_rsztheeverlastnotebook.jpg

Her anlamda muhteşem bir fikre daha geldik! The Everlast Notebook sayesinde artık ne kağıt kullanım derdi ne de defter yenileme derdi kalacak. Bu fikir sayesinde ağaç kesimi azalıp, eski yöntemler ile yeni usuller bir arada kullanılabilecek. Nasıl mı? Hemen detaylara geçelim;

Herhangi bir kalem ile aldığınız notu kolayca peçete ile silebileceksiniz ve bu sayede tasarruf edebileceksiniz. Bunun yanı sıra kendisine özel uygulaması sayesinde sayfaların fotoğrafını çekecek ve kolayca dijital ortama aktarabileceksiniz. Bunu yaparken de oldukça kolay bir başka şey ile daha karşılaşacaksınız, sayfanın hemen altında birkaç tane simge bulunmakta. Bu çektiğiniz sayfa görüntüleriniz Drive’a mı kaydolsun yoksa not defterinize mi, bu kısmı işaretleyerek bunun kararını hiç uğraşmadan verebileceksiniz.

Bu şahane fikir Kickstarter’da $533,000 destek bulmuş durumda. Siz de daha detaylı incelemek isterseniz hemen buraya tıklayın!