Sony, güncelleme konusunda Google ile yarışacak!

Sony, Android 7.1.1 Nougat güncellemesi için kolları sıvadı. Güncelleme konusunda Sony'nin tek rakibi Google olacak gibi görünüyor.

Sony, güncelleme konusunda Google ile yarışacak!

Sony Mobile'ın ekibi, Android 7.1.1 Nougat'ı piyasaya sürmek için Google'ın dışında ilk üretici olmak için iddialı bir şekilde çalıştığını açıkladı. İlk olarak son dönemde tanıtılan Xperia modelleri için gelecek bu güncelleme ile güç menüsünde uzun bir süredir beklenen özellik olan yeniden başlatma seçeneği eklenecek. Ayrıca desteklenen uygulamalarda Google'ın "Image Keyboard" özelliği kullanılabilecek.

Sony'nin tek rakibi Google olacak!

Google'dan sonra Android güncellemelerini ilk yayınlayan firma olmayı hedefleyen Sony, kan kaybettiği Android telefon pazarında dengeleri değiştirebilir. Özellikle güncelleme için Google Pixel veya Nexus harici bir Android telefon almak isteyenler Sony'ye yönelecektir.

Xperia X kullanıcıları için Android 7.1.1 Nougat güncellemesinin en kısa sürede yayınlamayı hedeflediklerini söyleyen Sony ekibi, bakalım bu politikasını başarılı bir şekilde devam ettirebilecek mi?

1481279563_54583390.cms.jpg