Sony Xperia C5 Ultra ve Xperia M5 hakkında tüm detaylar

Orta segmentte Sony Mobile fark yaratıyor!

Sony Xperia C5 Ultra ve Xperia M5 hakkında tüm detaylar

Sonynin kamera konusundaki uzmanlığını yansıtan Sony Xperia C5 Ultra ve Xperia M5, kamera özelliklerinin yanı sıra, darbeye, suya ve toza dayanıklı tasarımı, iki güne varan pil ömrü ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

Sony Xperia C5 Ultra, 13 MP’lik Ön ve Arka Kameraları ile Bir İlke İmza Atıyor

Sony Mobile, Sony Xperia C5 Ultra ile bir ilke imza atarak 13 megapiksellik arka ve ön kameraları ile yüksek çözünürlükte mükemmel fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Sektörün lideri Exmor RS™ sensöre sahip olan Sony Xperia C5 Ultra, “Auto scene recognition” (Otomatik Sahne Algılama) özelliği ile otomatik ayar yaparak her fotoğrafta kolayca en mükemmel kareleri yakalamanıza olanak sağlarken hem fotoğraf hem de video çekiminde HDR özelliğini de sunuyor. Ayrıca, ön kameraya eklenen yeni “Selfie Flaş” özelliği sayesinde en kaliteli selfieler çekilirken 22 mm’lik geniş açılı lens ile fotoğraf karesine bütün sevdiklerinizi sığdırabiliyor.

1438693812_xperiac5ultrabeyaz.jpg

Sony Xperia C5 Ultra ile Tek Elle Kolayca Selfie Çekin

Sony Xperia C5 Ultra süper ince çerçevesi, 6 inç Full HD geniş ekranı ve Sony’nin Mobile BRAVIA® Engine 2 isimli TV teknolojisine sahip IPS özelliğiyle fotoğraf ve videolarınızı en ince ayrıntısına kadar görebilmenizi sağlıyor. Ayrıca selfie çekmeyi kolaylaştıran tek elle kullanım modu ile kullanıcılar hem sağ hem de sol elle kolayca en güzel selfieleri yakalayabiliyor. Şık, tarz sahibi ve tek elle kullanım kolaylığı sağlayan tasarımıyla Sony Xperia C5 Ultra siyah, beyaz ve açık yeşil renk seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

1438693835_xperiac5ultragrup.jpg

Ayrıca, Sony Xperia C5 Ultra, gelişmiş 1.7 GHz 64 bit sekiz çekirdekli işlemcisi, 2 GB Ram ve 4G desteği ve iki güne varan pil ömrü ile kullanıcılara unutulmaz bir deneyim vaat ediyor. Ultra STAMINA Modu ise cihazın pil kullanımını optimize ederek telefonunuzu en uzun süreyle kullanmanızı olanak sağlıyor.

21.5 MP Arka Kameraya sahip Xperia M5’le Profesyonel Fotoğraflar

Xperia M4 Aqua ile orta segmentte standartları değiştiren ve bu segmenti “süper orta seviye” olarak tanımlayan Sony Mobile, Xperia M5’in 21.5 MP arka kamerası ile profesyonel fotoğrafçılık deneyimini akıllı telefonlara getiriyor. 5X Net zumlama özelliğiyle çekim yapılan objeye yakınlaşılamayan durumlarda, görüntüde kayıp olmadan yaklaşmayı sağlayan Xperia M5’in 0,25 saniyelik “Hybrid Otomatik Odaklanma” özelliği sayesinde de en hızlı ve doğru şekilde mükemmel kareler yakalanabiliyor. 4K video çekme özelliğine de sahip olan Xperia M5, dijital fotoğraf makineleri kadar keskin, net ve parlak fotoğraf çekim performansı sunuyor.

1438693856_xperiam5beyaz.jpg

Xperia M5in güçlü 13MP ön selfie kamerası entegre “Otomatik Odaklanma” özelliği ve Full-HD video çekim özelliğiyle ile de fark yaratıyor. “Yüz Tanıma”, “AR Mask” ve “Style Portre gibi birçok kamera uygulamasıyla en güzel selfieleri kolayca çekmenize olanak tanıyor.

1438693902_xperiam5grup.jpg

Şık Tasarım ve Üstün Performans

Keskin, parlak ve canlı 5 inç Full HD ekranı ile dikkat çeken Sony Xperia M5, toza ve suya dayanıklı olma özelliği, kapaksız USB girişi kolay şarj olanağı ile de fark yaratıyor. OmniBalance özelliği, şık premium cam tasarımı ile öne çıkan Sony Xperia M5, paslanmaz çelik köşeleri ve dayanıklı yapısı ile de beğeni topluyor. 2.600mAh pile sahip Sony Xperia M5, 3GB RAM ve 64 bit 2.0 GHz sekiz çekirdekli işlemcisi ile olağanüstü bir performans sunuyor. Ayrıca, 4G özelliği sayesinde kullanıcılar ultra hızlı bir şekilde internete erişim sağlayabiliyor.

1438693913_xperiam5lifestyle.jpg