Sony Xperia XZ elimizde! İşte ön inceleme videosu!

Sony'nin Türkiye lansmanında Xperia XZ modeli tekrardan görücüye çıkartıldı. İşte özellikleri ile üst seviyeye hitap eden Xperia XZ ön inceleme videosu!

Sony Xperia XZ elimizde! İşte ön inceleme videosu!

Sony, ilk olarak IFA 2016 etkinliğinde tanıttığı Xperia XZ modeli için Türkiye'de bir lansman daha gerçekleştirdi. Teknik özellikleri ile üst seviye Android telefon olan Xperia XZ, alışılmış Xperia tasarımının dışına çıkıyor. Biz de takipçilerimizin karşısına Xperia XZ ön inceleme videosu ile çıkıyoruz. Xperia XZ ön inceleme videosunda cihaz hakkında merak edilenleri cevaplıyoruz.

Xperia XZ özellikleri

Xperia XZ, 4 çekirdekli Snapdragon 820 yonga seti, 3 GB RAM, üçlü görüntü algılama teknolojisine sahip, ISO değeri 12800'e kadar çıkabilen 23 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile geliyor.

Telefon, suya dayanklı tasarıma, 5.2 inç büyüklüğünde X-Reality destekli Full HD TRILUMINOS ekrana, USB Type-C bağlantı noktasına, 256 GB'a kadar destekli microSD slotuna sahip. 146 x 72 x 8,1 mm boyutundaki Xperia XZ, 161 gram ağırlığında.

Xperia XZ, kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow sürümü ile çıkacak. Sony'nin açıklamalarına göre bu cihazın Android 7.0 Nougat güncellemesini alması planlanıyor.

Xperia XZ ön inceleme videosu