Sony’den yeni Araç İçi Ses ve Görüntü Alıcılar

Sony’den gelişmiş akıllı telefon bağlantısı ve sarmalayıcı sese sahip yeni Araç İçi Ses ve Görüntü Alıcılar.

Sony’den yeni Araç İçi Ses ve Görüntü Alıcılar

Sony, akıllı telefonunuz ile mükemmel uyuma sahip araç içi ses serisini genişletiyor. İlk olarak sunulan akıllı özelliklere sahip XAV-AX200 Ses ve Görüntü Alıcısını, daha sonra DAB sürümü izleyecek.

XAV-AX200, ister videoyu ister sesi tercih ediyor olun, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda opsiyon ile eğlenceli otomobil seyahatleri için vazgeçilmez araçlar sunuyor. Üstelik 6.4 inçlik net ve duyarlı dokunmatik ekranı ve kolay kullanım için ergonomik tasarımlı döner ses kadranı ile göz dolduruyor.

Müziğin adeta gösterge panosundan geldiği izlenimini yaratmak üzere stereo sesi daha da iyi konumlandırırken net ve güçlü bas da sunan Dynamic Stage Organizer (DSO) ve EXTRA BASS gibi eşsiz ses teknolojilerinin tadını çıkarın.

 1504593547_1504281951sonyxavax200grselleri1.jpg

Tüm özellikler parmaklarınızın ucunda

Apple CarPlay: iPhone’u yolda kullanmanın daha akıllı ve güvenli bir yolu olan CarPlay, iPhone’ları otomobilin ekran ve kontrollerine kusursuz şekilde entegre ediyor. Sürücüler, yola odaklanmayı sürdürürken arama yapabiliyor, müziğe erişebiliyor, mesaj gönderip alabiliyor, trafik koşullarına göre optimize edilmiş yol tarifleri alabiliyor ve çok daha fazlasını yapabiliyor.

Android Auto: Android Auto, sürüş için özel olarak hazırlanan bir şekilde Android platformunu otomobile entegre ediyor. Sade ve sezgisel ara yüz ve güçlü yeni ses aksiyonları ile, yola odaklanmayı sürdürebilmeniz için dikkatinizi dağıtmayacak şekilde tasarlandı. İhtiyaç duyulduğunda ortaya çıkan sade kartlar şeklinde düzenlenen kullanışlı bilgileri otomatik olarak getiriyor.

Otomobilinizi güvenle park edebilmeniz için çoklu kamera

Yeni hayata geçirilen 3 Harici Kamera Girişi özelliği, sürücünün 3 bağlı kamera arasından seçilen görüntüyü görmesine imkan veriyor. Bir giriş arkayı gösterirken diğer ikisi de manuel olarak seçilebiliyor.

EXTRA BASS’ın tadını çıkarın

Bu özellik, müzik dinleme ve müziğin keyfine varma şeklinizi kökünden değiştirecek. EXTRA BASS™, motor sesini bastıran düşük güçlendirmeli devreleri ile her ses düzeyinde derin, güçlü bas ile net ses üretiyor. Ürün, aynı zamanda yüksek kaliteli bir ses deneyimi sağlamak için sinyali ayarlayarak pano üstü sanal hoparlörler yaratan DSO fonksiyonuna da sahip.

Daha da yoğun eğlence deneyimi sağlayan özellikler

XAV-AX100’ün sağladığı güçlü temeller üzerine kurulan yeni modellere, daha da yoğun ve geliştirilmiş bir eğlence deneyimi için birçok yeni özellik ekleniyor. Ayarlanabilir direksiyon kumanda girişi, direksiyon ile mikrofonlu kulaklık arasında sinyal dönüştürme için herhangi bir adaptöre ihtiyaç olmaması için, genel kumanda protokolünü kapsıyor. Ayrıca, mikrofonlu kulaklık güç amplifikatörüne bağlıyken daha az bozulmaya sahip, daha net ses elde eden, güçlü bir 4 voltluk sinyal sağlayan yeni bir yüksek voltajlı pre-out (4V) çıkış da bulunuyor.

10 ön ayarlı 10 bantlı ekolayzer (EQ10), çeşitli dinleme ortamları için kolay ve etkili frekans ayarı sağlıyor. FLAC ses dosyası uyumu (sadece USB terminali üzerinden), MP3’e benzemekle birlikte, sıkıştırma sırasında ses kalitesinde herhangi bir kayba neden olmayan bir ses formatı olan free lossless audio codec (FLAC) sağlıyor.

XAV-AX200’ün Mart ayından itibaren temin edilebilecek olan DAB sürümü ise, pürüzsüz, tamamen entegre bir dijital radyo deneyimi sağlayacak. Bu, XAV-AX100 ve XAV-AX200 ile birlikte, Apple CarPlay & Android Auto ürün ailesini tamamlıyor.

XAV-AX200, Kasım 2017’den itibaren temin edilebilecek.