Sony'nin ilk Windows Phone'lu akıllı telefonu Sony Lue Z sızdırıldı

Sony'nin Windows Phone 8.1 ile çalışan akıllı telefonu Sony Lue Z sızdırıldı.

Sony'nin ilk Windows Phone'lu akıllı telefonu Sony Lue Z sızdırıldı

Bu az bilinen bir gerçektir ama birkaç yıl önce Sony Ericsson, Windows Phone işletim sistemine sahip bir akıllı telefon tanıtmıştı. Yeni gelen haberlere göre şimdi de Sony, Windows Phone 8.1 mobil işletim sistemine sahip akıllı telefon hazırlığında.

Twitter kullanıcısı @evleaks’ın sızdırdığı görselde, Windows Phone 8.1 çalıştıran Sony marka bir akıllı telefon kutusu görünüyor. Kutuda resmi görünen bu akıllı telefonun resmi adının ise kutu üzerinde yazdığı gibi Sony Lue Z olduğu söyleniyor.

Kutusundan Windows Phone 8.1 ile çıkacak olan akıllı telefon, tasarım olarak şirketin OmniBalance ilkelerini takip edecek. Ayrıca, dördüncü satırdaki simgeye bakılırsa Sony Lue Z özel bir kamera uygulaması ile gelebilir gibi görünüyor. Eğer bizim varsayımımız doğru ise Sony'nin WP 8.1 kamera odaklı cihazı tüm yüksek özellikli Nokia Lumia modelleri için potansiyel bir rakip olabilir.

Bu sızdırılan fotoğraf sahte de olabilir ancak, son zamanlarda Sony’nin Windows Phone’lu bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu.

1404896014_sony-lue-z.png