Spotify ailelere indirim yaptı

Popüler müzik servisi Spotify, rekabetin yoğun olduğu pazarda elini güçlendirmek için Aile için Premium paketinde indirime gitti.

Spotify ailelere indirim yaptı

Rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerden biri olan müzik alanında Deezer, Tidal, Apple Music, Spotify gibi küresel oyuncuların yanısıra Fizy ve Türk Telekom Müzik gibi yerli rakipler de yer alıyor.

Bu müzik dinleme servisleri arasında en yaygın kullanılanlardan biri olan Spotify, fiyatlarında indirime gitti. Özellikle Apple Music'in Türkiye'de kullanıma sunulması ve 6 kişiye kadar olan Aile Paketi'ni 14.99 TL'ye satması Spotify'ı da harekete geçirdi.

5 kişinin faydalanabildiği Spotify Aile için Premium Paketi'nin fiyatı bugüne kadar 29.99 TL idi. Firma yaptığı açıklama ile Aile için Premium Paketi'nin fiyatını 14.99 TL'ye indirdi. Bu sayede Apple Music ile rekabet etmeyi planlayan Spotify'ın ne kadar başarılı olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Spotify ailelere indirim yaptı - Resim : 1

5 kişiye kadar tüm aile fertlerinin Premium özelliklerden yararlanabildiği Aile için Premium paketinde her aile ferdi kendi listelerini ve şarkılarını ayrı ayrı dinleyebiliyor. Bu paketin bireysel abonelikten farkı ise ay sonunda 5 kişiye kadar tek bir fatura ödenmesi. Tüm dünyada aktif edilen paket Türkiye'de de kullanıma sunuldu. Mevcut aboneler bir sonraki aydan itibaren otomatik olarak yeni fiyatlarla bu paketi kullanmaya devam edecekler. Spoftiy'in bireysel abonelik fiyatı olan 9.99 TL rakamında ise bir değişiklik yapılmadı.