Star Wars Battlefront PS4 vs Xbox One, Hangisinde Daha İyi?

PC platformu ile birlikte Playstation 4 ve Xbox One konsolları için satışa sunulan Star Wars Battelfront, Kasım ayının dikkat çeken ve oyuncuların uzun zamandır beklediği oyunlardan biri olmayı başardı

Star Wars Battlefront PS4 vs Xbox One, Hangisinde Daha İyi?

PC platformu ile birlikte Playstation 4 ve Xbox One konsolları için satışa sunulan Star Wars Battelfront, Kasım ayının dikkat çeken ve oyuncuların uzun zamandır beklediği oyunlardan biri olmayı başardı. Özellikle PS3 ve Xbox 360 dönemlerinden beri devam eden hangi konsol daha iyi sorusu, PS4 ve Xbox One ile yeni nesilde de devam ediyor. Bu sorunun yeni Star Wars oyunu için de sorulması kaçınılmazdı. Peki, Star Wars Battlefront hangi konsolda daha iyi çalışıyor?

1447800473_star-wars-battlefront.jpg

Star Wars Battlefront PS4 vs Xbox One, Hangisinde Daha İyi?

Digital Foundry ekibi tarafından yapılan testlerin sonuçlarına göre, Playstation 4 sürümünün oyunun son halinde 60 fps oranını çok büyük oranda koruduğunu ortaya çıkarttı. Xbox One sürümünde ise oyunun 50 fps civarında çalıştığı açıklandı.  Testleri gerçekleştiren Digital Foundry, her iki konsolun da beta sürümüne oranla çok iyi durumda olduğunu belirtiyor.

Playstation 4 sürümü 30 oyunculu modda test edilirken, Xbox One sürümü de 40 oyuncunun yer aldığı canlı sunucuda test edildi.