Steam'deki en düşük puanlı oyunlar!

Steam'de gerçekten harika oyunlar var. Ancak bir o kadar da çok kötü oyunlar var.

Steam'deki en düşük puanlı oyunlar!

Bir Steam oyununun genel derecelendirmesi, incelemelerinin yüzde ne kadarının olumlu olduğu temel alarak hesaplanır. Steam incelemeleri kullanıcı tabanlıdır ve platform çok büyük olmasına rağmen yorumlar bir çok kullanıcı tarafından gelir. Bu, Steam incelemelerinin hiçbir şekilde oyunun kalitesinin objektif veya kesin bir ölçüsü olmadığı anlamına gelir. Ancak bunlar muhtemelen Steam'deki en kötü oyunlar değil. Sadece en az sevilenler.

GASP

Derecelendirme: %19 olumlu (son derece olumsuz)

Konusu: Bir gezegenin yüzeyinde, diğer üyelerden birkaç mil uzakta olan yalnız bir astronotun kontrolünü alıyorsunuz. Göreviniz diğer astronotlarla buluşmak.

Yani temelde: Asteroitler tarafından vurulmamaya çalıştığınız birinci şahıs oyunu.

Neden bu kadar düşük bir puan almış?: Oyunda çok yavaş hareket ediyorsunuz ve sürekli taşlar size çarpıyor. Yüzünüze birşeyin bir kere bile çarpması dünyadaki en rahatsız edici şey,  bunu12 dakika boyunca yüzlerce kez yaşadığınızı hayal edin ve muhtemelen insanların oyunu neden sevmediğini anlayabilirsiniz. Buna ek olarak oyunda inanılmaz derecede çok hata var. Oyunun ücretsiz olmasına rağmen bu kadar düşük puanlar alması yine de hayret ettirici.



 

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Derecelendirme: %18 olumlu (son derece olumsuz)

Konusu: Tiberium serisi, Command&Conquer 4 ile klasik hızlı ve akıcı bir Command&Conquer oyunu için bir çok yenilik getiren bir oyun; aynı anda oyunun hayranlarının sevdiği temel zorlayıcılıkları da koruyorlar.

Temel olarak: Bir Command&Conquer gerçek zamanlı strateji oyunu, bununla birlikte bu oyunda yeni şeyler yapmaya çalıştılar. Ama olmadı.

Neden bu kadar düşük bir puan almış?: Oyun gerçekten aynı oyun serisi gibi hissettirmeyen Command&Conquer serisinin devamı. Daha spesifik olarak, az görev çeşitliliği, basit mekanikler ve rahatsız edici sürekli bağlantı gereksinimleri oyuncuları kızdırdı.

Day One: Garry’s Incident

Derecelendirme: %18 olumlu (son derece olumsuz)

Konusu: Hayatta kalmanıza yardımcı olmak için yeni araçlar hazırlarken büyük bir düşman çevre, ilginç bulmacalar ve Amazon Ormanları'nda bırakılan eserlerin tuhaf kalıntılarının arkasındaki gizemi keşfedin.

Temelde: Birinci kişi hayatta kalma / üretme oyunu ve ana karakter alkolik.

Neden bu kadar düşük bir puan almış?: Bu oyunda FPS düşük, kontroller kötü, animasyon fakir ve hikaye pek mantıklı değil. Oyun hiç eğlenceli değil. 

Flatout 3: Chaos & Destruction

Derecelendirme: % 11 olumlu (son derece olumsuz)

Konusu: Canavar kamyonlara, yarış arabalarına, offroad araçlara ve çok daha fazlasına karşı deli yarış pistlerinde damarlarınızda adrenalini hissedin.

Temelde: Çarpışma ile ilgili yarış oyunu.

Neden bu kadar düşük bir puan almış?: Flatout, Bugbear adlı bir stüdyo tarafından geliştirilen kült bir yarış serisiydi ancak Flatout 3 başkası tarafından geliştirildi. Araba fiziği en kötü yanıydı, ardından da kötü AI ve göz kanatıcı grafikler onu izledi. Böyle kült bir oyun serisinin yüz karası.