Synology, CeBIT Hannover Fuarı'nda!

Popüler NAS üreticisi Synology, CeBIT Hannover Fuarı'nda stand açtı.

Synology, CeBIT Hannover Fuarı'nda!

Hannover'de 10-14 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenecek CeBIT fuarında dünyanın en önemli ve büyük bilişim firmaları yer alıyor. Bu seneki fuarda yaklaşık 70 ülkeden 3 bin 500 civarında firma ürünlerini sergileyecek. CeBIT fuarını her yıl yaklaşık 90 ülkeden 440 bin civarında kişi ziyaret ediyor ve ziyaretçilerin çoğunluğu işadamlarından oluşuyor.

CeBIT fuarına katılan firmalardan biri de NAS firması Synology. Synology NAS, yani Network Attached Storage ürünleri üretmektedir. Ürünler, ağ üzeri veri depolama ve akılı dağıtım & paylaşım sunucusudur. Gelişmiş bir ara yüzü sayesinde kullanıcılara kamera gözetme/kayıt etme, cloud/bulut uygulamaları, fotoğraf/müzik/video yedekleme ve paylaşma imkânını ve akıllı cep telefon veya tabletten her yerden erişme imkânını sunuyor. Özelikle private & hyprid cloud konular özelikle işyerlerinde günden güne daha fazla yer alıyor. Synology markası Avrupa çapında NAS dendiğinde akla ilk gelen firmalardan birisidir.

1394702688_photo.jpg

Nas teknolojisinde kaliteli ürün ve bu alanda rakipsiz bir yazılım görmek istiyorsanız, mutlaka Synology standını ziyaret ediniz.