Synology’den tüm ortamlara yönelik eşsiz bir güvenlik sistemi

Synology, ödüllü Surveillance Station 6.3’ü kullanıma sundu.

Synology’den tüm ortamlara yönelik eşsiz bir güvenlik sistemi

Gelişmiş NVR (Network Video Recorder) ve NAS (Network Attached Storage) işlevselliğini birleştirerek, profesyonel IP tabanlı video gözetim çözümleri sağlayan Synology, üstün performans, tam güvenilirlik ve eşsiz navigasyona sahip Surveillance Station 6.3 kullanıcıların hizmetine sundu. Diğer sürümlere göre daha esnek olan yeni sürümde iki adet yüklü gelen ücretsiz kamera lisansı mevcut.

Ödüllü sürüm, zengin ve verimli fonksiyonları ile KOBİ’ler için ideal

Dinamik, çok yönlü ve esnek özellikleri ile beğeni toplayan ve “Computex 2014 En İyi Seçim Ödülü’nü” kazanan ürün hakkında bilgi veren Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Synology olarak bireysel ve kurumsal kullanıcılara ölçeklenebilir, yüksek performanslı, inovatif ve kullanıcı dostu NVR (Network Video Recorder) çözümleri sunuyoruz. Artan NVR ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Surveillance Station’ın yeni sürümünü kullanıcılar ile buluşturduğumuz için heyecanlıyız. Bu sürüm, büyük tesisler için ideal ve verimli fonksiyonlara sahip. Ayrıca kullanıcılara farklı senaryolar için işlevsellik ve zengin alternatifler sağlıyor.” dedi.

 1403781625_coklu-ekran.jpg

720 piksel çözünürlük ve 64 kanala kadar görüntüleme imkânı

Surveillance Station 6.3, optimal görüntüleme deneyimi sayesinde kullanıcılara canlı görüntü ile tek bir arayüz üzerinden ve eş zamanlı olarak 720 piksel çözünürlükte, 64 kanala kadar görüntüleme imkânı sağlıyor. Yeni sürüm, net ve pürüzsüz bir gözetleme deneyimini garanti ediyor ve aynı kalitedeki gözetleme olanağını mobil cihazlar için de sunuyor.

Kenar kayıt özelliği ile kesintisiz kayıt fonksiyonundan ödün vermiyor

Gözetim cihazı Surveillance Station 6.3, yüksek yatırım garantisi ile KOBİ’ler için ideal özelliklere sahip. Örneğin yeni sürüm, ağ kesintisi durumlarında, “kenar kayıt” özelliği ile kesintisiz kayıt sağlamaya devam ediyor. Ayrıca mobilite söz konusu olduğunda veya farklı senaryolarda bile (trende veya otobüste) DS CAM uygulaması ile her yerden erişip kesintisiz kayıt fonksiyonundan ödün vermiyor.

1403781646_sg-01.jpg

Türkçe ara yüze sahip ve ücretsiz olarak indirilebiliyor

Synology Paket Merkezi’nden ücretsiz indirilebilen Surveillance Station 6,3’ün tüm fonksiyonlar ücretsiz bir şekilde kullanılabiliyor. Yeni sürüm, Synology’ün tüm ürünleriyle uyumlu bir şekilde çalışabiliyor ve Türkçe ara yüzü de bulunuyor. Birli, dörtlü ve sekizli kamera lisansları mevcut olan uygulamada, ilk iki lisans ücretsiz ikiden fazla IP kamera kullanımı için kamera lisansları satın alınabiliyor.

2.700’den fazla IP kamera modelini destekliyor

Surveillance Station 6.3, zengin kamera olanakları ile dağıtım esnekliğini artırarak, 2.700’den fazla IP kamera modelini destekliyor. Öte yandan, panoramik ve çoklu lens kameraları için destek veren yeni sürüm, toplam sahip olma maliyetini de azaltıyor. Zenginleştirilmiş ekran seçenekleri ve joystick desteği ile kullanılabilirliği en üst seviyeye çıkaran Surveillance Station 6.3, büyük hacimli ve geniş çaplı güvenlik kurulumları için güvenlik ve verimlilik sunuyor. Macintosh serisi bilgisayarlar için özel olarak verilen “Surveillance Web” eklentisi ise çok daha etkin bir navigasyon deneyimi sağlıyor ve performansı 6 kat artırıyor. Büyük hacimli ve çok sayıda kamera ile yapılan kurulumlar için tasarlanan Surveillance Station 6.3, 2010-2014 arasında çıkan Synology ürünlerini de destekliyor.