T-Mobile Binge On Servisi İle Ücretsiz Video Servisi Sunulacak

T-Mobile geçtiğimiz günlerde dikkat çekici bir servis hakkında duyuru yapacağını belirtmişti

T-Mobile Binge On Servisi İle Ücretsiz Video Servisi Sunulacak

T-Mobile geçtiğimiz günlerde dikkat çekici bir servis hakkında duyuru yapacağını belirtmişti. FCC'den geçen Binge On isimli servis ile belirli T-Mobile abonelerine data düşümsüz video izleme ve yayınlama servisi sunulacak.

1447978749_t-mobile-binge-on.png

T-Mobile Binge On Servisi İle Ücretsiz Video Servisi Sunulacak

T-Mobile Binge On adı verilen servis, 6 GB ve 10 GB data aboneliklerine sahip kullanıcılar için duyuruldu. Bu data paketlerine sahip kullanıcıların toplamda 24 tane video servisini kotadan bağımsız olarak kullanma hakkına sahip olacak. Bu da Binge On kullanıcılarının bu servisleri tam anlamıyla sınırsız bir biçimde kullanabileceği anlamına geliyor. 

1447979121_lp-mq-binge-on-launch-desktop-1240x560.jpg

T-Mobile Binge On ile Crackle, Encore, ESPN, Fox Sports, Fox Sports Go, HBO Now, HBO Go, Hulu, MLB, Movieplex, NBC Sports, Netflix, Sling TV, Sling Box, SHOWTIME, STARZ, T-Mobile TV, Univision Deportes, Ustream, Vessel, Vevo, VUDU, DirecTV, ve Go90 gibi yayınlar kotadan bağımsız olarak kullanılabilecek. 

Düşük buffer süresi ve yüksek kullanıcı deneyimi için optimize edilmiş bir servis olduğunu belirten T-Mobile, ilerleyen dönemlerde yeni servislerin de programa dahil edileceğini belirtiyor.

Binge On servisinin video yayın kalitesi ise 480p limitinde olacak. 720p ve 1080p gibi çözünürlüklerin ilerleyen dönemlerde desteklenmesi de gündemde.