Tabletini kıran 4 yaşındaki çocuğu acımasızca öldürdü

19 yaşındaki genç, tabletini kırdığı gerekçesi ile 4 yaşındaki çocuğu döverek öldürdü.

Tabletini kıran 4 yaşındaki çocuğu acımasızca öldürdü

Günümüzde insan hayatı o kadar hafife alınıyor ki, bir tablet yüzünden bile insanlar birbirlerini öldürebiliyorlar. Tayland’ın Surat Thani şehrinde gerçekleşen bir olayda, 19 yaşındaki bir genç sadece tabletini kırdığı gerekçesi ile 4 yaşındaki bir çocuğu döverek öldürdü.

Wat Watvichittararam ilkokulundaki bir öğretmenin emeklilik yemeğinde gerçekleşen olayda 4 yaşındaki çocuğun ailesi polise çocuklarının kaybolduğunu bildirdi. Yerel halktan yardım alan polis kısa bir arama sonunda çocuğu bir gölet içerisinde ölü olarak buldu. Çocuğun yüzünde ve sırtında darp izleri bulunuyordu.

1411989421_behartabletchildassociation08.jpg

Adli tıp raporuna göre çocuğun gövdesine sert bir cisimle vurulmuş ve bu darbe sonucunda karaciğeri çalışamaz hale gelmişti. Küçük çocuk, iç kanamadan ötürü nefes alamadığı için olay yerinde hayatını kaybetti. Soruşturma neticesinde bir genç çocuğu öldürdüğünü itiraf etti.

19 yaşındaki genç sorgusunda, "Tabletimi kırdığı için çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Onu alıp okulun arkasındaki bir palmiye ağacının oraya götürdüm. Yaklaşık 15 kez başına ve gövdesinde sopayla vurdum ve sonra da cesedini gölete attım" dedi.