Tamamen metal kasa Samsung telefonu Galaxy Note 4 arayüzü ile gelecek

Samsung'un yeni metal kasa akıllı telefonu, Galaxy Note 4'ün arayüzü ile gelecek.

Tamamen metal kasa Samsung telefonu Galaxy Note 4 arayüzü ile gelecek

Samsung Galaxy Alpha ile ilk metal kasa akıllı telefonunu duyurmuştu. Şirketin metal kasa yerine plastik kasayı tercih etmesi yıllardır eleştirilere neden olmuştu. Son zamanlarda yayınlanan haberlere göre Samsung, A serisi yeni akıllı telefonlar üzerinde çalışıyor ve kaynaklara göre SM-A500 model numaralı yeni akıllı telefon metal kasaya sahip olacak.

Sammobile kaynaklarının bildirdiğine göre cihazın daha önce gelen donanım bilgileri ve özellikleri değişti. Daha önceki söylentilerde cihazda 8 megapiksel kamera olacağı söylenmişti. Yeni gelen bilgilere göre ise cihazda 13 megapiksel kamera ve Galaxy Note 4 ile aynı Touchwiz arayüzü bulunuyor.

Tabii ki, Galaxy Note serisi için özel olan bazı özellikleri olmayacak ama tüm kullanıcı arabirimi mevcut olacak ve aynı şekilde hareket edecek. SM-A500 hakkında başka yeni bir bilgi yok ama önceki gelen bilgilere göre cihaz, 5-inç HD Super AMOLED ekran, 5 megapiksel ön kamera 16GB dahili depolama, microSD yuvası, Snapdragon 400 SoC ve bir 2.330 mAh pil gibi özelliklere sahip olacak. 

1410856861_samsung-sm-a500-gfxbench-cover.jpg