Tatilcilerin yeni yol arkadaşı "Avea Seyahat"!

Avea, yeni servisi “Avea Seyahat” ile, tatil öncesinde uygun fiyatlı bilet bulma, bilet satın alma gibi yorucu işlemleri sadece Avealılar değil, tüm operatörlere ait müşteriler için kolaylaştırarak hızlı bir şekilde çözmelerine imkan sağlıyor.

Tatilcilerin yeni yol arkadaşı "Avea Seyahat"!

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Avea, yeni servisi “Avea Seyahat” ile, tatil öncesinde uygun fiyatlı bilet bulma, bilet satın alma gibi yorucu işlemleri sadece Avealılar değil, tüm operatörlere ait müşteriler için kolaylaştırarak hızlı bir şekilde çözmelerine imkan sağlıyor.

Avea’nın Türkiye’nin en kapsamlı uçak-otobüs biletleri satış ve dağıtım hizmetini sunan Biletall A.Ş. ortaklığı ile hayata geçirdiği servisi “Avea Seyahat”, kullanıcıların, seyahatlerine yönelik tüm ihtiyaçlarını web ve mobil sitenin yanı sıra cep telefonlarına indirecekleri mobil uygulama üzerinden de kolayca karşılamalarını sağlıyor.

 “Avea Seyahat”ten tatil öncesi kusursuz rehberlik hizmeti!

Seyahat öncesinde ve esnasında, mükemmel bir yol arkadaşı rolü üstlenen “Avea Seyahat” ile kullanıcılar, tatil planlarını cep telefonlarından kolayca yapabilir, kendilerine özel fiyatlarla gidecekleri seyahat noktalarına ait biletlerini satın alabilir ve tatil süresince ihtiyaç duyabilecekleri her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirler.

“Avea Seyahat”ten lezzet durakları ve aktivite önerileri

Kullanıcıların, mobil uygulama, web ve mobil site üzerinden cep telefonlarıyla kolayca yararlanabilecekleri servis kapsamında, her yöne yurt içi ve yurt dışı uçak bileti, yurt içi otobüs bileti satın alma, online check-in işlemleri, TL yükleme ve Avea yurt dışı paketlerini inceleme gibi tüm seyahat öncesi ihtiyaçlarına yönelik çözümlerin yanı sıra gidecekleri yerler için de lezzet ve aktivite önerileri paylaşılıyor.

Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Anadolu Jet, SunExpress ile Alitalia, British Airways, KLM gibi birçok uluslararası firmadan uçak bileti ile; Ulusoy ve Varan gibi 100’e yakın yerel otobüs şirketinden Türkiye’nin her noktasına otobüs bileti hizmeti sunan Avea Seyahat, önümüzdeki dönemde otel ve tur hizmetleriyle de içeriğini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Şu an www.aveaseyahat.com.tr adresinin yanı sıra mobil site ve Android işletim sistemine sahip cep telefonları üzerinden de erişim sağlanabilen Avea Seyahat uygulamasına çok kısa süre içerisinde iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden de erişilebilecek.