Team Razer ve Besiktas Tribünleri Costuracak

Razer ve BEşiktaş, eSpor'un gelişmesine katkıda bulunmaya devam ediyor!

Team Razer ve Besiktas Tribünleri Costuracak

BJK çatısı altında bir araya gelen ve kısa sürede Türkiye’nin en başarılı ve popüler espor takımları arasına giren Beşiktaş Espor Kulübü, Team Razer’ın dünya çapında şampiyonlukları olan profesyonel oyunculardan oluşan seçkin saflarına katıldı. Böylece, Turquality ve Atlas’la birlikte, Team Razer üyesi Türk takımların sayısı üçü buldu.

Razer, eSpor’un henüz bir konsept olduğu günlerden bu yana en büyük destekçisi. Team Razer’da yer alan eSpor takımları hem ekip hem bireysel olarak dünyada milyonlarca oyuncu tarafından hayranlıkla takip ediliyor.

Team Razer, Counter Strike: Global Offensive, StarCraft 2, League of Legends, Dota 2, World of Warcraft ve daha pek çok oyunda profesyonel olarak rekabet eden ve dünya çapında şampiyonlukları olan seçkin oyunculardan oluşuyor. Bu profesyonel yetenekler, espor arenasında zaman, enerji ve becerilerini ortaya koyup etkileyici oyunlar çıkarıyorlar.

Team Razer’ın birinci sınıf kadrosunda dünyanın en çok saygı duyulan League of Legends takımlarından ve Lee “Faker” Sang-Hyeok’un ekibi SKT-T1 ile birlikte KTRolster, Najin e-mFire, LGD, Team Liquid, Counter Logic Gaming, Unicorns of Love, PaiN Gaming ve Furious Gaming de yer alıyor.

Team Razer dünyanın dört bir yanındaki yetenekli oyuncuları bir araya getirmek, donatmak, eğitmek ve onlara bir “ev” sunmak için kuruldu. Karşılığında bu yetenekli profesyonel oyuncular ve esporcular, Razer’a yenilikçi oyun ekipmanlarını yaratırken yardım ettiler. Razer yıllardır espor trendlerini belirleyen ürünlerini profesyonel oyunculardan topladığı görüş ve öneriler etrafında biçimlendiriyor.

Razer dünya çapındaki espor etkinliklerini destekleyen ilk firmalardan biri ve bu destek bugün de artarak devam ediyor. Razer’ın espor alanındaki faaliyetleri oyuncuları ve takımları desteklemekle sınırlı değil. Firma ayrıca Electronic Sports World Cup, Intel Extreme Masters, Dreamhack, World Cyber Games, Team Liquid Star League gibi dünyanın en büyük ve en prestijli turnuvalarına da yatırım yaptı. Ayrıca, gelişmekte olan ve gelecek vaad eden pek çok turnuvaya destek veriyor.

1903’den beri ülkemizin en büyük değerlerinden biri olan, futbol, basketbol ve daha pek çok spor branşında başarılı takımların sahibi Beşiktaş, esporun potansiyelini görmüştü. Beşiktaş, espora gösterilen ilginin tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bir çığ gibi büyüdüğünü görmüş ve Aces High kadrosunu Beşiktaş Espor Kulübü adıyla kendi renklerine bağlamıştı.

Beşiktaş Espor Kulübü kurulduğu 2015 başından bu yana Türkiye League of Legends sahnesinin ayağını yerden kesiyor. Takım karşılaştığı tüm rakiplere hükmetti ve tek bir maç bile kaybetmedi. Türk Şampiyonlar olarak taçlandırıldıktan sonra, Brezilya’nın sürpriz şampiyon ekibi INTZ ile final maçı oynadı. Beşiktaş şu anda 12 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile bu sezonun Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde 1. Sırada yer alıyor.

Beşiktaş Espor Kulübü’nün Team Razer’a katılmasıyla ilgili olarak, takımın menajeri Onur "Lethilion" Aksu şunları söylüyor: “Team Razer’ın bir parçası olduğumuz için fazlasıyla heyecanlıyız. Razer’ın dünyadaki en iyi oyun ekipmanları firması olduğunu göz önünde bulundurarak, Beşiktaş gibi büyük bir isim için daha iyi bir partner düşünmedik. Bu partnerlikle birlikte başarımızı, alanımızın en iyisi olma yönündeki ortak hedefimiz doğrultusunda geliştireceğiz.”

Takım kaptanı Berke "Thaldrin" Demir ise Razer Comms ve son eklentisi LoL Scouter’a da değinerek şunları söylüyor: “Razer Comms kullanmaya inancımız tam olduğundan, Razer desteğini almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Razer Comms takım arkadaşlarınızla iletişim kurmanız için harika bir program ve hiç tanımadığınız oyuncularla birlikte oynarken bile takım ruhu oluşturmanızı ve zafere yürümenizi sağlıyor. Üstelik, Comms içindeki eşsiz araç LoL Scouter rakiplerinizi daha iyi tanımanızı sağlıyor. Beşiktaş Espor’un kaptanı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Razer Comms ve LoL Scouter, Avrupa’nın en iyi oyuncularına karşı oynarken oyun stilimi daha da üst seviyelere çıkaracak.”

Razer Comms, oyuncular için özel olarak tasarlanmış ücretsiz bir “hepsi bir arada” iletişim çözümü. Sunduğu grup sohbeti, VoIP anında mesajlaşma özelliği, oyunlar arası sohbet desteği özelliklerinin yanısıra gelişmiş bir güvenlik sistemine de sahip. Razer Comms kullanıcıları doğrudan Razer sunucularına bağlanabildikleri için IP adreslerini gizleyebiliyor ve böylece DDoS saldırılarından korunuyorlar. Razer Comms’un son güncellemesi League of Legends Scouter, Sihirdar Vadisi’nde mücadele eden oyunculara rakipleri karşısında avantaj sağlamak için tasarlandı. Razer Comms’u indirmek için: http://www.razerzone.com/comms

Dünyanın dört bir yanından Team Razer taraftarlarına katılmak ve Beşiktaş Espor Kulübü’nü desteklemek için: https://www.facebook.com/TeamRazer