Teknoloji meraklısı çocuklar için en iyi sömestr etkinliği TeknoSA'dan

Sömestr tatilinde çocuklar teknolojiyi KidZania’daki TeknoSA Teknoloji Merkezi’nde deneyimleyecek

Teknoloji meraklısı çocuklar için en iyi sömestr etkinliği TeknoSA'dan

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün liderlerinden  TeknoSA, teknolojiyi şimdi de çocuklar ile buluşturuyor. TeknoSA, eğitim ve eğlenceyi bir arada sunan konseptiyle Akasya Acıbadem AVM içerisinde açılan KidZania ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle, çocukların teknolojiyi deneyimlemelerini sağlıyor. KidZania bünyesine katıldığından bu yana büyük ilgi gören TeknoSA Teknoloji Merkezi, sömestr tatilinde de çocukların ilgi odağı olacak.

1421835000_img9946.jpg

Teknoloji meraklısı çocuklar, burada bulunan farklı teknolojileri deneyimleme fırsatı bulacaklar. KidZania’nın karakterlerinden Urbano eşliğinde üç boyutlu gözlükle teknolojinin geçmişten günümüze gelişimini anlatan videoyu izleyecek, Türkiye'de sadece KidZania'daki TeknoSA Teknoloji Merkezi'nde bulunan 42” gözlüksüz 3D ekranı deneyimleyecek, Kendi Teknolojini Tasarla aktivitesi, etkileşimli müzik masası ve flipbook ile keyifli saatler geçirecekler. Kendi Teknolojini Tasarla aktivitesinde gelecekteki teknolojiyi tasarlayıp, fikirlerini çizerken, etkileşimli müzik masasında cisimleri hareket ettirerek kendi müziklerini yaratacaklar. Flipbook aktivitesinde ise çocukların yedi saniyelik videoları hareketli kitapçığa dönüşecek.

4-14 yaş arasındaki çocuklara yaklaşık 90 farklı meslek birimini deneyimleme fırsatının sunulduğu KidZania, sömestr tatili boyunca haftanın 7 günü açık olacak.