Telefonunuzu iki ay hiç kullanmadığınızda bakın neler oluyor?

Android akıllı telefonunu iki ay boyunca hiç kullanmayan Reddit kullanıcısı gördüklerine inanamadı!

Bir telefon 60 gün boyunca etkin değilse, Google otomatik olarak Android yedeklemesini silecek. İlginçtir ki, Google, tüm Android yedeklemesini silmeden önce kullanıcıya önceden bildirimde bulunmayacak.

Reddit kullanıcısı olan Tanglebrook, iki ay boyunca Android telefonunu kullanmadığını ve tüm uygulamalar ve ayar da dahil olmak üzere tüm Android yedekleme verilerini kullanmadığını söylediği bir yazı aracılığıyla kendi deneyimini paylaştı. Google'ın yedeklemesini silmeden önce kendisine herhangi bir bildirim ve uyarı göndermediğini görünce şok oldu. Tanglebrook, Sürücü Desteği ile temasa geçtiğinde şirketin ödemesine rağmen kurtarma seçeneğinin olmadığını keşfetti.

Bir telefonun iki hafta kullanılmaması durumunda, Google Drive yedekten önce bir son kullanma tarihi görüntüleyecek ve otomatik silinene kadar ne kadar süre kaldığınızı gösteren bir geri sayım gösterileceğini belirtmek gerekir.

1505538800_android-backups.jpg

    Yazar: Ayşe Aydoğmuş Teknolojiye dair her şey.

    YORUMLAR

    1000 - karakter kaldı.
    Yorumu gönder

    • Telefonunuzu iki ay hiç kullanmadığınızda bakın neler oluyor?

      yalaninizi opeyim sizin. android tlf ( Samasung Galaxy S6+) 4 ay kapali kaldi hicbisey olmadi. sarj edip actigimda kaldigim yerden devam ettim.

      Misafir 18 Eylül 2017 07:47 Pazartesi (0) (0)
    • Telefonunuzu iki ay hiç kullanmadığınızda bakın neler oluyor?

      Dosyalar telefonda kaldigi sürece o silinen yedegin pek önemi yok. Tekrar yedekleyebilir.

      Misafir 16 Eylül 2017 12:21 Cumartesi (0) (0)
    • Telefonunuzu iki ay hiç kullanmadığınızda bakın neler oluyor?

      Diyelim Telefon çalındı? Ve konum bilgisi veya onu bulmak için gerekli ayarlar lazım? Yada ekran şifresi açmak için Bilgiler o zaman ne olacak? Yada cihaz çöktü yedek yok ne olacak? Böyle saçmalık olurmu be 2 yıldır Android deyim 2 yıl önce Windows Phone de aldığım son yedek orada duruyor wp cihaz alıp Microsoft hesabını girdiğim an tüm herşey anında geliyor onu geçtim. Windows 10 cihaza aynı hesabı açayım mesajlara varana kadar geliyor hizmet budur ben silmeden silinmemesi gerek

      Misafir 17 Eylül 2017 21:36 Pazar