Tıkla Kazan 3. yılını %100'e varan indirimlerle kutluyor

İndirimlere hazır mısınız?

Tıkla Kazan 3. yılını %100'e varan indirimlerle kutluyor

Migros Grubu’nun sadakat kart programı Money Club için Turkcell Global Bilgi ve Migros ortaklığıyla hayata geçirilen Facebook uygulaması “Tıkla Kazan” 3. yılını geride bıraktı. Sürekli güncellenen içeriğiyle takipçilerine yeni fırsatlar sunan “Tıkla Kazan” uygulaması özel ürünlerde %100, %75, %50 ve  %25’e varan indirim imkanlarıyla büyük ilgi görüyor.

Haftalık ortalama 8 bin tıklama

Tıklama sayılarına göre kazananların belirlendiği ve binlerce ürünün dakikalar içinde tüketildiği uygulama, haftalık ortalama 8 bin tıklama alıyor. Takipçilerine şimdiye kadar 300 bin üründe %100’e varan indirim kazandıran “Tıkla Kazan”ın çekilişsiz, kurasız kazananları arasına katılmak için uygulamayı tıklamak yeterli.

Kişiye Özel Uygulamalarla Kazancın Adresi; Money Club

Perakende sektörünün ilk ve en büyük sadakat kart programı olan Money Club, üyelerine indirimden Money puan kazanımına kadar pek çok avantaj sunmaya devam ediyor. Money Club üyeleri, Migros Grubu Mağazaları’ndaki kampanyaları takip ederek puan kazanıyor, puanlarını ister market alışverişi, ister akaryakıt, isterse uçuş mili olarak kullanabiliyor. Hem yaratıcı yönü hem de teknik donanımı ile Türkiye’nin en büyük ve en geniş katılımlı kampanyalarını hayata geçiren Money Club Kart, üyelerinin ilgisi ve alışveriş alışkanlıkları doğrultusunda kişiye özel kampanyalar da yapabiliyor. Hafta sonlarında kasa fişlerinde çıkan kişiye özel sürpriz kampanyalar ise Money Club üyelerinin alışverişlerini daha da kazançlı hale getiriyor. Money Club’ın kazandıran diğer kampanyaları Migros Grubu mağazalarından veya www.moneyclubkart.comadresinden takip edilebiliyor.