Trend Micro'dan Cumhuriyet Bayramı'na özel yarışma

Trend Micro, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 kişiyi sevindiriyor! Trend Micro Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek yarışmada, soruları doğru cevaplayan 29 kişi en üstün veri güvenliğine sahip Trend Micro ürünlerine sahip olma şansını yakalayaca

Trend Micro'dan Cumhuriyet Bayramı'na özel yarışma

Güvenlik yazılım ve çözümleri alanında dünya lideri Trend Micro, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 kişiyi mutlu ediyor. Trend Micro’nun Facebook sayfasında düzenlenecek yarışmada, Trend Micro ürünleri ile ilgili sorulacak soruları doğru cevaplayan 29 şanslı kişi, Trend Micro’nun Maximum Security 2015Internet Security, Antivirus + Security ve Mobile Security gibi kapsamlı veri güvenliği çözümlerine sahip olma şansını yakalayacaklar. 29-30-31 Ekim tarihlerinde Trend Micro’yu sosyal medyadan takip ederek sorulacak sorulara doğru cevap veren 29 kişi ödül almaya hak kazanacak.

Her anlamda en üst seviyede internet güvenliği için Trend Micro™ Maximum Security

 1414500593_trendmicro29ekimkampanya.jpg

Maximum Security, dijital yaşamınız için en kapsamlı korumayı sağlıyor. Sosyal ağlarda güvenliği sağlamanın yanında, güçlü ebeveyn denetimleri ve şifre yönetim araçları sunuyor. Ayrıca dosyalarınızı Trend Micro güvencesiyle saklayabilmeniz için 5 GB bulut depolama alanı sağlıyor. Tek bir Maximum Security çözümü, bir kişisel bilgisayar, Mac ya da iOS ve Android tabanlı mobil cihaz olmak üzere üç adede kadar cihazı aynı anda koruyabiliyor.

Yarışmaya katılmak için Trend Micro’nun Facebook ve Twitter sayfalarını takip edin.

https://www.facebook.com/trendmicroturkey

https://twitter.com/trendmicrotr