Tricaster ile Kurumsal Tanıtımda Yeni Soluk !

NewTek ürünü Tricaster, Profesyonel stüdyo kalitesinde, Facebook, Twitter ve YouTube gibi kanallardan gerçek zamanlı yayın yapma imkanı sunuyor.

Tricaster ile Kurumsal Tanıtımda Yeni Soluk !

Değişen kurumsal vitrin anlayışıyla şirketler yayınlarını kolaylıkla yapabilecek. Video hazırlamak ve yayınlamak, Web’de kendi kanalıüzerinden canlı yayın yapmak her kurum için mümkün hale geldi.

Şirketlerin; vizyonlarına vizyon katacak tanıtım videolarını, eğitim veya konferans çekimlerini yüksek maliyetli stüdyo sistemiolmadan yapmalarına imkan sağlayan teknoloji artık kullanılabiliyor. Şirketler için profesyonel video hazırlamayı kolaylaştıran sistem, video prodüksiyon maliyetine kendi kurumsal videolarını üretmenize fırsat veriyor.

1441032416_green-screen-2700-800.jpg

Google, Microsoft gibi devlerin de kullandığı NewTek ürünü Tricaster, Profesyonel stüdyo kalitesinde, Facebook, Twitter ve YouTube gibi kanallardan gerçek zamanlı yayın yapma imkanı sunuyor.

Avkom Teknoloji distribütörlüğünde Türkiye’de yayılan sistem, şirket ve kurumlara, çalışanlarına veya müşterilerine yönelik yapmak istedikleri yayınlarda, video prodüksiyon maliyetine kendi yayın stüdyosuna sahip olma şansı veriyor.

Şirketler, sanal stüdyo mantığıyla, oluşturabildikleri kurumsal web tv’lerini kendi kurumsal kimliklerine göre şekillendirebiliyor.

1441032430_tricasterfoto4.jpg

PRODÜKSİYON KALİTESİNDE GÖRSEL AKTARIM SİSTEMİ

Dünyadaki en eksiksiz kompakt multimedya stüdyosu olan sistem, sıradan sunumların bile sıra dışı görünmesini sağlıyor. Sistemi kullanmanız için bir video uzmanı olmanıza, stüdyoya veya profesyonel video prodüksiyon ekipmanlarının nasıl çalıştırılacağını bilmenize gerek yok.

Kurumlar; bu teknolojiyi kullanarak, profesyonel video içeriği oluşturabilirken, bu içeriği sosyal ağlarda (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram) gerçek zamanlı olarak yayınlayabiliyor. Ayrıca kurum bu video içeriğine arşivleme sistemi sayesinde istediği yerden ulaşabiliyor ve düzenleyebiliyor. Şirket, bayilerine bu teknoloji sayesinde ulaşıp, bayi ziyaretlerini sahaya çıkmadan yapabiliyor.

1441032441_tricasterstudio1.jpg

EĞİTİM VE SUNUMLARI CANLI YAYINLAMA İMKÂNI

Şirket yöneticileri, çalışanları için düzenlemek istediği eğitim ve toplantıların videolarını istediği zaman ve istediği platformdan çalışanlarına ulaştırabiliyor. Bu teknoloji ile aynı zamanda yöneticiler konuşmaları ve duyuruları web üzerinden canlı yayınlama  imkânına sahip. Aynı zamanda şirket içi eğitim video yayınları da kolayca tüm çalışanlara ulaştırılabiliyor.

Dünya pazarına girmeyi hedefleyen şirketler her yerden ulaşılabilecek global toplantı ve konferanslar düzenleyebilirken bu kayıtların güvenli bir şekilde saklanması ve web üzerinden izlenebilmesini de sağlıyor.

Daha detaylı bilgi için, NewTek Türkiye distribütörü Avkom Teknoloji’nin websitesini ziyaret edebilirsiniz.