Triumph-Adler, en iyi ofis çözümlerini sunuyor

Hepsi bir arada hem faks, hem fotokopi, hem de yazıcı.

Triumph-Adler, en iyi ofis çözümlerini sunuyor

Teknoloji hayatımızın her yerinde mevcut. Şimdiye kadar haberlerimizde genelde, akıllı telefonlar, bilgisayar ve bunlar gibi popüler cihazlardan sizlere bahsetmiştik. Fakat teknolojinin en çok kullanıldığı yerlerden biri iş yerleri ve ofisler.

Gelişen teknoloji ve internetin yaygınlaşması ile ofis ve iş yerlerinin çalışma koşulları da değişti. Kalemle yazılan işlemler yerini bilgisayar ve yazıcılara bırakırken, mektup posta gibi işlemlerde e-posta ve faks cihazları ile yapılmaya başlandı.

Eğer ofisinizde kullanmak için faks, fotokopi ve yazıcıya ihtiyacınız varsa, hepsini tek bir cihazda sunan Triumph-Adler serisini tavsiye edebiliriz. Triumph-Adler zengin seçenekleri ile sizlere ofisinizde kalabalık oluşturmadan kullanabileceğiniz tüm teknolojiyi tek cihazda sunuyor.

1377068864_teknofaksfotokopi.jpg

Triumph-Adler Gelişen teknolojinin öncüsü olarak sizler için ürettiği, ürünlerini sizleri kullanmaya çağırıyor. Tamamen teknoloji harikası olan TA Triumph-Adler ürünleri son teknolojiyle üretildi.

1377069207_teknofaks1.jpg

Triumph-Adler cihazları faks, fotokopi ve yazıcı fonksiyonlarının yanısıra bir çok özelliği tek cihazda barındırıyor. Bu cihazlar ofis içinde bütün ihtiyaçlarınızı sorunsuzca giderecek şekilde geliştirilmiş.

Triumph-Adler firmasının Türkiye’deki tek distribütörü olan Tekofaks Artı A.Ş, Triumph-Adler marka tüm doküman ve ofis ürünlerinin; ileri teknoloji kullanarak eğitimli, organize ekip ile hızlı ve etkin olarak “ÜSTÜN SERVİS” hizmetinin en uygun şekilde yerine getirilmesini sağlıyor.

1377069228_triumphadlerdcc2935.jpg

 Sonraki sayfalarda farklı cihazların görsellerini inceleyebilirsiniz.


1377074921_01.jpg


1377074946_02.jpg