TTNET’in düzenlediği 24 ay taksitle iPad kampanyasına farklı bir açıdan bakmaya ne dersiniz?

TTNET’ten 24 ay taksitle iPad Air ve iPad Mini tablet kampanyası başladı!

TTNET’in düzenlediği 24 ay taksitle iPad kampanyasına farklı bir açıdan bakmaya ne dersiniz?

TTNET, müşterileri, 24 ay taksit imkanı ile iPad Air WiFi modeline ayda 69,9 TL, iPad Mini 1 WiFi modeline ise ayda 37,9 TL ödeyerek sahip olabiliyor. Kampanyadan yararlanan TTNET’liler sınırsız TTNET WiFi hizmetinden ve Tivibu Cep servisinden de 24 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET, mevcut ve yeni müşterileri için başlattığı kampanyası ile WiFi özellikli iPad Air ve iPad Mini cihazları 24 ay taksit ile sunuyor.

TTNET’in 24 ay taksit kampanyasıyla iPad Air Only WiFi modeline ayda 69,9 TL, iPad Mini Only WiFi modeline ise 37,9 TL taksitle sahip olmak mümkün.

iPad Air bu haliyle 1677 TL'ye gelirken tabletin 1249 TL'ye apple.com.tr'de satıldığını sizlere hatırlatalım. 

iPad Mini 2 ise 909 TL'ye kampanyalı olarak satılıyor. Oysaki iPad Mini'yi apple.com.tr'de 748 TL'ye satılmaktadır. Bu kampanyaların kullanıcıları sadece kendilerine bağlamak adına yapılamları gerekirken firmaların kullanıcılardan vade farkı almalarını anlamak pek mümkün görünmüyor.

Bu tarz kampanyalar için ne düşünüyorsunuz? Bu kampanyalardan yararlanarak cihaz satın alıyor musunuz? Aldığınız cihazları 2 yıl kullanabiliyor musunuz?