Tüm haberler Kuzgun ile cebinizde

Türkiye başta olmak üzere tüm dünyadaki haberlere Kuzgun uygulaması ile cebinizden anında ulaşabilirsiniz. Arayüzü ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan Kuzgun'un detayları haberimizde.

Tüm haberler Kuzgun ile cebinizde

Gündemden geri kalmamak için birçoğumuz farklı haber kaynaklarını takip ediyor. Haber okumak için, farklı kaynakların web sitelerini tek tek ziyaret etmek kullanıcı için zaman kaybı olabiliyor. Bu noktada Kuzgun uygulaması devreye giriyor.

Android ve iOS için geliştirilen Kuzgun uygulaması ile başta Türkiye olmak üzere tüm dünyadaki haberlere anında ulaşabiliyorsunuz. Kuzgun uygulamasını yükledikten sonra karşınıza gündem, teknoloji, magazin, kültür ve spor gibi kategoriler çıkıyor. Bu kategorilerden dilediğiniz kaynağı ekleyip, haberlerden anında haberdar olabiliyorsunuz.

Oldukça başarılı, kullanıcı odaklı ve sade bir arayüze sahip olan Kuzgun, anlık bildirimler ile son dakika haberleri kullanıcıların kaçırmamasını sağlıyor. Kuzgun, sadece haber takip özelliğine sahip değil. Kuzgun'da 25 TV kanalı ve 100'den fazla radyo kanalı yer alıyor.

Ücretsiz olarak sunulan Kuzgun uygulamasının, arayüzü, kullanım kolaylığı ve radyo özelliği ile Flipboard ve Feedly gibi uygulamalardan başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Kuzgun uygulamasını aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz.

1503748691_kuzgun.png