Türk firması Avrupa'da en başarılı enerji firması oldu!

Başarılı Türk iş adamı Yavuz Selim Yükselir'in yatırımları sayesinde Türk firması Yükselir Group Avrupa'da en başarılı enerji firması seçildi.

Türk firması Avrupa'da en başarılı enerji firması oldu!

Yavuz Selim Yükselir'in yönetim kurulu başkanı olduğu Yükselir Group, Markaimaj Medya tarafından Swiss hotel Duesseldorf’a düzenlenen 1. Avrupa başarı ödülleri töreninde yılın en başarılı enerji firması olarak seçildi. Yükselir Group Avrupada ve Türkiye’de Petrol ve Enerji başta olmak üzere doğalgaz, inşaat, marina, lojistik, bilişim petrol, hayvancılık ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyor.  Türkiye merkezli Yükselir Group olarak yurtiçinde ve yurtdışında birçok başarılı girişimleri olan Yavuz Selim Yükselir'in aldığı son ödül de başkanı olduğu Yükselir Group'a geldi. Bu başarı ödülü Yükselir Group yönetim kurulu başkanı Türk işadamı Yavuz Selim Yükselir'e takdim edildi.

Siyasetçiler, iş adamları, iş kadınları, sanat, spor ve basın dünyasından bir çok ünlü simaların katıldığı dev gala gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

1437940538_yavuz-selim-yukselir3.jpg

Dünyada öyle bir Türkiye modası başladı ki ülkemizde faaliyet yürütmeyen yabancı şirketler için bu durum mutlak bir eksiklik olarak görülüyor artık. Hele Avrupa’nın durgunluktan bir türlü çıkamadığı şu dönemde Türkiye, adeta şirketler için bir can simidi gibi. Çünkü hemen her kesimden şirket Türkiye’de bir şekilde bulunmayı en önemli gündem maddelerinden biri olarak görüyor. Gündem gelişmelerinden dolayı birçok işadamının yatırım yapmaktan çekindiği bir zamanda Türk işadamı Yavuz Selim Yükselir merkezi Türkiye'de bulunan yerli enerji firmasının adını "En başarılı Enerji Firması" olarak Avrupa'ya duyurdu. 

1437940334_yavuz-selim-yukselir-2.jpg

Almanya ile Türkiye arasındaki Ticari İlişkiler ve Networking’in Önemi’ konulu organizasyonda Almanya’da faaliyet gösteren farklı sektörlerden, kendi alanında başarılı Türk şirketlerinin yöneticileri ve Alman şirketlerin yöneticileri aynı zamanda Türkiye'den katılan alanında başarılı Türk işadamlarının birbirleriyle kaynaşmasının amaçlandığı dev buluşmada birbirleriyle tanışan ve kaynaşan birçok firma oldu. Ödül töreninde konuşan Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Yükselir yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti. 

Ödül törenini geleneksel hale getireceklerini söyleyen Markaimaj sözcüsü İlknur Akgündüz Markaimaj Medya  olarak, emlak, gıda, gastronomi, sağlık, turizm, telekomünikasyon, hukuk gibi bir çok alanda faaliyet veren firmaları tanıtmak, Almanya ve Türkiye'de  çeşitli sektörlerdeki  yatırımcıları bir araya getirip buluşturmayı hedefliyoruz.  Ayrıca başarıya ulaşmış iş adamlarımıza, iş kadınlarımıza, sanatçılarımıza, eğitmenlerimize, başarılı gençlerimize, yöneticilerimize de başarı ödülleri vererek onore etmek istiyoruz" dedi.