Türk Hacker'lar İsrail'e Saldırdı

Ünlü hacker grubu AKINCILAR Gazze'deki olayları protesto ederek İsrail sitelerine saldırı düzenledi.

Türk Hacker'lar İsrail'e Saldırdı

Kendilerini Cyber Warrior Akıncılar olarak isimlendiren ve bugüne kadar yaptıkları hack faaliyetleri ile isimlerinden söz ettiren ünlü hacker gurubu Akıncılar, İsrail’in kaçırılıp öldürülen 3 vatandaşını bahane ederek Gazze’ye karşı başlatmış olduğu hava ve kara harekatlarını protesto etmek için İsrail’e ait web sitelerine saldırı düzenledi.

Filistinli 17 yaşındaki Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr’ın diri diri yakılarak öldürülmesi sonrasında hızla gelişen olaylara İsrail’in orantısız ve sert saldırıları ve bu saldırılarda hayatını kaybeden çoğu çocuk 600’a yakın Filistinliye karşı dünyanın sessiz kalmasını ve her defasında İsrail’in bu saldırgan davranışlarının cezasız kalmasını protesto eden grup İsrail’e tepkilerini internet üzerinden yayın yapan web sitelerine yönelik hack saldırıları ile gösterdiklerini açıkladılar.

1406030018_1.jpg

Hacklenen bin 500 site içinde en dikkat çekenler, İsrail'in en büyük gazetesi Haaretz, İsrail'in en büyük teknoloji sitelerinden msn ile iş ortağı olan, elem.il.msn.com, İsrail baş hahamın resmi sitesi, Avrupa hahamlar birliği resmi sitesi gibi birçok devlet sitesi ve özel siteler hacklendi.

Akıncılar Grubu hackledikleri sitelere Türkçe ve İngilizce olarak; “Kudüs davası Müslümanların onur mücadelesidir. Başbakan Erdoğan: “Bu topraklarda dökülen her gözyaşı bizim gözyaşımızdır” Biz hiçbir zaman vicdanı kurumuş bir millet olmadık. Filistinli başını öne eğmedi, eğmeyecek. Akıncılar olarak bütün dünyaya sesleniyoruz: Ya hakkın yanında olacaksınız ya batılın yanında olacaksınız.

Biz Hakkında yanında olmak için Filistin davasını seçtik. Biz OSMANLI’yız, Biz TÜRKİYE’yiz, Biz AKINCILAR’ız” şeklinde not bıraktı. Cyber Warrior Akıncılar Gurubu’ndan yapılan açıklamada, “İsrail devleti bizim için yok hükmündedir ve terörist bir devlettir.

Filistinlilere on yıllardır yaptıkları zulme ve saldırılara dünyanın sessiz kalması, İsrail’e herhangi bir yaptırım uygulamaması kabul edilebilir değildir. Biz Akıncılar Gurubu olarak dünyanın göz yumduğu bu İsrail zulmüne sessiz kalmayacağız. Filistin halkının yanında yer aldığımızı göstereceğiz. Dünya sussa da biz susmayacağız” denildi.