Türk işi giyilebilir Mause! Video

Türk yapımı giyilebilir mouse 'Flying Fingers' tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuldu.

Türk işi giyilebilir Mause! Video

Türk mühendisleri tarafından bilgisayar kullanımını kolaylaştırmak ve keyifli hale getirmek üzere tasarlanan giyilebilir Mouse "Flying Fingers" tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de satışa çıktı. İşaret ve orta parmaklara takılan eldivene benzer tasarımı ve wireless özelliğiyle Flying Fingers sayesinde artık elinizi sabit bir zeminde tutmanıza gerek kalmıyor. Yeni jenerasyon mouse ile el hareketleri imleci yönlendiren komutlara dönüşüyor ve parmak uçlarındaki butonlar sayesinde de klikleme yapabiliyorsunuz.

1417458016_img20141201201832.jpg

İlk olarak Cebit 2013'te görücüye çıkan ve fuarın en dikkat çekici ürünlerinden olan Flying Fingers, mouse konusunda ezber bozacağa benziyor. Smart TV ve akıllı tahtalarda da kullanılabilen ürün, geleneksel mouse ve sunumlarda kullanılan pointer'a kıyasla kullanıcılarına pek çok avantaj getiriyor. Mouse'un üzerinde bulunun scroll up-down tuşları sayesinde slaytlarda ileri geri gidilebiliyor ve bu sayede sunum yapan kişilere pointer'ın tüm özelliklerinin yanında ekstradan mouse fonksiyonelliğine sahip bir ürün sunulmuş oluyor.

Küçük USB girişiyle şarj olan giyilebilir mouse, tıpkı kablosuz mouse'lar gibi wireless USB aygıtıyla bilgisayarınıza bağlanabiliyor. 10 dakikalık şarjla cihazı 8 saat aralıksız kullanılabiliyorsunuz. Gyroscope teknoloji kullanılarak üretilen mouse'u 20 metreye kadar mesafeden kullanmak mümkün. Teknoloji marketlerde ve firmanın kendi web sitesi olan flyingfingers.co'dan temin edilebilen Flying Fingers KDV dahil 70$ ( 150 TL ) fiyatıyla satılıyor.