Türk Telekom 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için tek yürek oldu

Türk Telekom’dan şehit yakınlarına 10 Milyon TL bağış.

Türk Telekom 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için tek yürek oldu

Şehit aileleri ve gazilere 10 milyon TL destek

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından, Türkiye’nin iletişim omurgasını 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz ayakta tutan ve bunun için durmaksızın çalışan Türk Telekom, demokrasi şehitlerinin aileleri ve gaziler için destek ve bağış kampanyalarını sürdürüyor.

Türk Telekom, son olarak demokrasi yolunda şehit olan vatandaşların aileleri ve gaziler için Başbakanlık tarafından başlatılan, ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL’lik bağış yaptı.

34 bin kişilik Türk Telekom Gönüllüler Topluluğu da şehitler için seferber oldu

Türk Telekom’un 34 bin çalışanı da, demokrasi mücadelesinde şehit olan kahraman vatandaşların yakınları ve gaziler için tek yürek oldu ve ilk adım olarak 15 Temmuz Dayanışma SMS kampanyasına bağışta bulundu. Ayrıca Türk Telekom içinde desteklerin artarak devam etmesini sağlamak üzere Türk Telekom Gönüllüler Topluluğu oluşturuldu.

“Şehitlerimizin yakınlarının arkasındayız”

Yüce Türk milletinin; demokrasisini ve vatanını koruma yolunda hayatını feda eden şehitlerini hiçbir zaman unutmayacağını, onları her zaman minnet ve şükranla anacağını ifade eden Türk Telekom Genel Müdürü Rami Aslan, “Korkunç darbe girişimi gecesi demokrasi mücadelesi yolunda şehit vermiş ve binaları işgale uğramış bir şirket olarak Başbakanlığımız tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL’lik bağışta bulunarak bir nebze de olsa şehitlerimizin yakınlarına destek olmayı arzu ediyoruz. Türk Telekom olarak, 34 bin çalışanımızın katkılarıyla, şehitlerimizin hatıralarını yaşatmakla kalmayıp geride bıraktıkları çocuklarını ve yakınlarını emanetimiz olarak kabul edecek ve her zaman kendilerine destek olacağız” dedi.