Türk yapımı LightLaunch ana ekran uygulaması çok hoşunuza gidecek! Video

Türk yapımı ana ekran uygulaması LightLaunch Google Play'de oldukça ilgi görüyor.

Türk yapımı LightLaunch ana ekran uygulaması çok hoşunuza gidecek! Video

Pratik Android ana ekran uygulamaları açısından bakıldığında Google Play'de sayısız içerikler mevcut. Ancak bir çoğu ya bataryanızı tüketiyor yada bellekte fazla yer kaplayabiliyor. Eğer hafif bir ana ekran uygulaması arıyorsanız sizlere LightLaunch isimli uygulamayı önerebilirim.

Suphi Kaner isimli Türk girişimci tarafından geliştirilen LightLaunch uygulaması sadelik ve akıcılığa önem veren kullanıcılar için ana ekranda sayısız sayfaya ve sayfa tasarımı yerine aşağı doğru inen sonsuz bir kaydırma alanı özelliği sunuyor. LightLaunch isimli uygulamanın en dikkat çeken özelliği, ana ekran sayfalarına geçişlerde ya da uygulama menüsünde 3D geniş efekleri ekleyebildiğiniz uygulamada ikon ölçeklendirme ve tasarım tarzını özelleştirme imkanları da bulunuyor. sonsuz sayıda tüm ölçek kendi boyutunu, yüklü uygulamaların simgeleri değiştirmek bunları gizlemek, klasörler halinde düzenleyebilirsiniz, seçmek için bize izin verir. Simgeler kaydırma ve basit jest yoluyla yakınlaştırma imkanı stilini özelleştirmek için ayrıca sağlar. Uygulama diğer benzer ürünler gibi birçok seçenek sunmuyor belki ancak, Lightlaunch Light 3D Launcher'in 70KB boyutunda olması cihazınıza yük bindirmiyor.

1445867674_img20151026164755.jpg

 Google Play Store'da mevcut olan uygulamanın ayrıca 3TL'lik ücretli ikon paketlerini satın almanız mümkün. Eğer akıllı telefonunuzun veya tablet arayüzünüzün farklı şekilde olmasını istiyorsanız bu bağlantı 'dan cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.