Turkcell Akademi'ye Brandon Hall'den üç "mükemmeliyet" ödülü

Turkcell Akademi’nin “Dijital Eğitim”, “Liderlik” ve “Satış” ile ilgili üç farklı uygulaması, dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall tarafından “Mükemmeliyet” ödülüne layık görüldü.

Turkcell Akademi'ye Brandon Hall'den üç "mükemmeliyet" ödülü

Turkcell Akademi, başarılı çalışmalarıyla kazandığı ödüllerine yenilerini ekledi. Dünya çapında bir danışmanlık şirketi olan Brandon Hall; bilgi ve gelişim alanındaki uzmanlığını tüm Türkiye’ye açarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağladığı dijital akademisi ile Turkcell Akademi’yi “Eğitimde Mükemmeliyet” kategorisinde “En İyi Genişletilmiş Kurumsal Eğitim Programı” gümüş ödülüne layık gördü.

Turkcell Akademi, liderlik gelişim programı TEMBA ile “Yetenek Yönetimi ve İK’da Mükemmellik” kategorisinde, “En İyi Liderlik Gelişim Programı” birincilik ödülünü aldı. “Satış Antrenmanları” uygulaması ile de “Satış ve Pazarlamada Mükemmelliyet” kategorisinde “Satış Gelişim ve Performansında En İyi Program”  gümüş ödülünü kazandı.

Dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall, Mükemmeliyet Ödülleri’ni 1994 yılından beri veriyor. Turkcell’in bu 3 prestijli ödülün teslim alacağı “Brandon Hall Mükemmeliyet Ödülleri” töreni, 28-30 Ocak 2015’te ABD’de düzenlenecek.

Turkcell Dijital Akademi ile kazanan “eğitimde fırsat eşitliği” oldu

Turkcell Akademi’nin üç ayrı çalışmasıyla kazandığı mükemmellik ödülleriyle ilgili Turkcell Akademi Direktörü Banu İşçi Sezen şu değerlendirmeyi yaptı:

1411200045_lowdocument1.jpg

“Turkcell Akademi’nin Brandon Hall tarafından gümüş ödüle layık görülen dijital eğitim platformu, Türkçe bilgi içeriğimizi milyonların erişimine açtığımız ve eğitimde fırsat eşitliği sunduğumuz bir program. Zamandan ve mekândan bağımsız olması, 7’den 70’e herkesin eğitim alabilmesi gibi özelliklere ve özgün bir içeriğe sahip Turkcell Dijital Akademi başarısını ilk 9 ayda aldığı 1milyon 800 binden fazla ziyaret sayısıyla da kanıtlamıştı. Turkcell’i başarıya ulaştıran liderlere yönelik gelişim programımız TEMBA ise birkaç ay önce CorpU Mükemmeliyet ve İnovasyon Ödülleri’nde “Liderlik” kategorisinde yine birincilik ödülü almıştı. Turkcell Akademi’nin bünyesinde oluşturduğumuz ve ödüle layık görülen diğer çalışmamız da “Satış Antrenmanları” uygulaması oldu. Kurumsal müşterilerimize en iyi ve en doğru çözümleri sunmayı hedeflediğimiz uygulama, daha önce dünyanın önde gelen eğitim ve gelişim organizasyonlarından birisi olan ASTD (Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği) tarafından da ödüllendirilmişti. Turkcell Akademi’nin içinde tasarladığımız bu üç programın dünya çapında bir kurum olan Brandon Hall tarafından ayrı ayrı ödülle taçlandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”