Turkcell Haftanın Maçı Mersin'de, Goller Ücretsiz Cepte

Turkcell’in Kulüpler Birliği Vakfı işbirliği ile Süper Lig'de oynanan “Turkcell Haftanın Maçı”nın golleri GollerCepte uygulamasında her hafta ücretsiz takip edilecek.

Turkcell Haftanın Maçı Mersin'de, Goller Ücretsiz Cepte

Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru Turkcell, Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) ile işbirliği çerçevesinde ligin ikinci yarısı ile birlikte ‘‘Haftanın Maçı’’ projesini hayata geçirdi. ‘Futbol Ne Güzel Şey’ söylemiyle Türk futbolunun marka değerinin yükselmesine katkı sağlamayı ve maçın oynanacağı ilde futbol festivali yaşatmayı amaçlayan Turkcell, GollerCepte kullanıcılarına da “Turkcell Haftanın Maçı”ndaki golleri ücretsiz olarak cep telefonlarından izleme imkanı sunuyor. 

GollerCepte’nin 4 büyük takım taraftarları için hazırladığı uygulamalara sahip kullanıcılar, Turkcell Haftanın Maçı’nda atılan golleri de cep telefonlarından ücretsiz izleyecek. Taraftarlar uygulamaları indirmek için Apple ve Google uygulama dükkanlarını ziyaret edebilir ya da GC yazıp 2222’ye gönderebilirler.  Goller Cepte servisini seçenlere videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Turkcell etkinlik alanında ve maç bileti kazanma fırsatı

GollerCepte uygulaması ile karşılaşmanın heyecanını cep telefonuna taşıyan Turkcell, Mersin’de de taraftarlara futbol festivali yaşatmak için 12-13 Şubat tarihlerindeMersin Palm City AVM’de etkinlik alanı oluşturacak. Etkinlikler 2 gün boyunca 10.00 – 22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Mersin İdman Yurtlu oyuncular, 12 Şubat Cuma günü, saat 13.00’de etkinlik alanını ziyaret ederek Mersinli futbolseverlerle bir araya gelecek. Turkcell etkinlik alanında ve Mersin’deki mağazalarında toplam 1.000 kişiye maç bileti hediye edileceği organizasyonda, ziyaretçiler birbirinden eğlenceli futbol aktiviteleriyle keyifli saatler geçirecek. Maçı izlemek için gerekli Passolig kartı olmayan futbolseverler, Turkcell etkinlik alanında ücretsiz olarak kart sahibi olacak.