TURKCELL'in akıllı bilekliği T-Fit piyasaya çıktı

Turkcell’in yeni akıllı bilekliği T-Fit, formunu korurken teknolojinin gücünden faydalanmak isteyenler için satışa sunuldu. Sağlıklı ve zinde bir yaşamı hedefleyenler Turkcell T-Fit sayesinde, atılan adım sayısı, kat edilen mesafe ve harcanan kalori gibi

TURKCELL'in akıllı bilekliği T-Fit piyasaya çıktı

Turkcell, kendi markasını taşıyan T serisi akıllı telefonlardan sonra bu kez müşterilerine yine kendi markasıyla bir “akıllı bileklik” sunuyor. Formda yaşam hedefini desteklemek üzere geliştirilen Turkcell T-Fit akıllı bileklik, hem teknolojisi hem de şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Turkcell İletişim Merkezleri’nden ya da turkcell.com.tr üzerinden satın alınabilen Turkcell T-Fit’e, akıllı telefon kontratlarına ek 24 ay 5,90 TL ya da 12 ay 10,90 TL ödeyerek sahip olmak mümkün. Bilekliğin tavsiye edilen peşin satış fiyatı ise 119 TL.

1406272782_1600x450.png

Türkiye’nin operatör markalı ilk 4G’li akıllı telefonu Turkcell T50 ile birlikte lanse edilen Turkcell T-Fit akıllı bilekliğin 0.49 inç OLED ekranından; atılan adım sayısı, harcanan kalori miktarı, kat edilen mesafe ve şarj durumunu görmek mümkün. Aynı zamanda saat ve titreşimli alarm özelliği taşıyan bileklik, uyku kalitesi bilgilendirmesi de yapabiliyor.

Özel bir bilek hareketiyle aktif hale gelen Turkcell T-Fit’in ağırlığı yalnızca 18 gram. USB ile şarj edilebilen cihazın pil ömrü ise 3 gün. 

 Cepten kontrol

Turkcell T-Fit, Android 4.3 ve üzeri işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlarla uyumlu. Turkcell AppMarket ya da Google Play’den cep telefonuna indirilen Turkcell Fit uygulaması sayesinde, bileklikteki bilgilerin senkronize edilerek telefondan da takip edilmesi mümkün. Turkcell Fit uygulamasını kullanabilmek için kullanıcıların Turkcell numaraları ve Süper Şifre’leri ile uygulamaya giriş yapmaları yeterli.

1406272878_t-fit.png

Uygulama ile bilgileriniz, her an güvenli ve sorunsuz bir şekilde ulaşılabilmesi için Turkcell Akıllı Bulut'ta saklanıyor. Belirlediğiniz hedeflere ulaşmak için grafiğe dökülmüş verilerinizi gün, hafta ve ay bazında değerlendirebiliyor ve performansınızı akıllı telefonunuzdan kolayca takip edebiliyorsunuz.

Turkcell T-Fit neler yapabiliyor?

·        Adım sayısı takibi

·        Mesafe takibi 

·        Harcanan kalori bilgisi 

·        Saat gösterimi 

·        Titreşimle uyandırma 

·        Bilek hareketi ile ekran kontrolü 

·        Uyku kalitesi takibi 

·        Hedef Belirleme

 

Teknik Özellikler

·        USB Şarj

·        Pil Ömrü: 3 Gün

·        Ağırlık: 18 gram

·        0.49 inç OLED Ekran

·        Bluetooth v4.0

·        Hassas Hareket Sensörü