Türkiye'de ilk! MVC 4 Yazılım Uzmanlığı eğitimi canlı sanal sınıflarda

Türkiye’de ilk kez MVC 4 Yazılım Uzmanlığı eğitimi canlı sanal sınıflarda başladı, bu hafta kayıtlar son!

Türkiye'de ilk! MVC 4 Yazılım Uzmanlığı eğitimi canlı sanal sınıflarda

Uzaktan Eğitim modeli ile interaktif, canlı sanal eğitim programları düzenleyen ve bu alanda ülkemizdeki öncü kurumlardan olan Bilişim Akademisi, kişilerin eğitim ihtiyaçlarına gelişmiş teknolojiler ile cevap veren, değerli eğitmenleri ile yeni bir eğitim daha başlattı.

1396970445_antalya-yazilim-001.jpg

7 Nisan 2014 tarihinde başlayan bu eğitim ile yazılım uzmanlığını meslek edinmek isteyen, özellikle kendini web programcılığı alanında geliştirmek isteyen kişiler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Eğitmenliğini Microsoft Eğitici Sertifikası (MCT) sahibi, Türkay ÜRKMEZ’in yaptığı, Asp.Net MVC 4 Yazılım Uzmanlığı Eğitimi 50 saat sürecek olup 2 Haziran 2014 tarihinde bitmesi öngörülmektedir. Kontenjan 50 kişi ile sınırlı olmak ile birlikte henüz geç kalmış sayılmazsınız siz de bu eğitime katılarak Asp.Net MVC 4 Yazılım Uzmanlığı sertifikasına sahip olabilirsiniz. Kayıtlar 14 Nisanda son bulmadan yerinizi alın.

Eğitim ile ilgili detaylı bilgiye Bilişim Akademisi MVC 4 Yazılım Uzmanlığı linkinden ulaşabilir ve hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.