Twitter'a bağlanabilen bu beyaz eşyalar bakın neler yapıyor!

Akıllı eşyalar hayatımızı işte böyle kolaylaştırıyor!

Twitter'a bağlanabilen bu beyaz eşyalar bakın neler yapıyor!

Mobil dünya ile entegre çalışan onlarca sektöre, geçtiğimiz yıllarda beyaz eşyalar da eklenmişti. Özellikle Samsung'un öncülüğünü yaptığı akıllı beyaz eşya dönemiyle birlikte hayatınızda köklü değişiklikler yaşamaya hazır olun. Bugün sizlere sunacağımız beyaz eşyalar sosyal medya ile son derece uyumlu çalışarak yaşamımızda büyük kolaylıklar sunmaya geliyor.

1374566780_f3ku4pcgih8nd9j.large.jpg

Günlük hayatın verdiği stresten uzak mutfağa geçtiğimizde bütün dertleri unutabileceğimiz bir ortam sunmaya hazırlanan Samsung' yeni dönem akıllı eşylarıyla birlikte uzaktan kontrol imkanı sağlayacak. Bu projede hayatımızın her köşesinde bize eşlik eden sosyal medya yine etkin rol oynayacak. 

Twitter üzerinden kullanabileceğimiz, çeşitli komutlar yollayabileceğimiz bu 3 eşya bizleri eğlenceli bir mutfak hayatına taşıyor. 

1- Tweet-a-Pot

Twitter üzerinden kullanabileceğimiz bu cihazla birlikte kahve aşkı tutan kullanıcılar uzaktan verecekleri komut ile birlikte kahve makinesini programlayarak kahvelerinin hazır hale gelmelerini sağlayabilecek. Kahvenin iş hayatındaki yerinin yadsınamayacak kadar büyük olması Tweet-a-Pot'un hem mutfaklarımızda hem de şirketlerdeki kullanım oranının günden güne artması bekleniyor. Yapılan proje bir çok bölgede hayata geçirilmiş durumda.

 

2. Samsung Akıllı Buzdolabı

1374567401_samsungfridgeapps01-300x300.jpg

Samsung akıllı eşyalarıyla hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Tanıtacağımız bir diğer eşya ise akıllı buzdolabı. 8 inçlik dokunmatik bir ekrana sahip olan akıllı buzdolabı, üzerinde kablosuz ve 3G ağlara bağlanabilen bir tablet taşıyor. Twitter üzerinden verebileceğimiz çeşitli komutlarla çalışabilen, tam kontrol sağlayan bir yapıya sahip bu bozdolapları, içinde bulunduğumuz 2013 yılından itibaren Türkiye'de satışa sunulmuştu. 3.000 doların üzerinde satışa sunulan akıllı buzdolapları tüm dünyada bütük talep gördü. Dolabın üzerinde yer alan tabletlerden günlük hayata dair daha bir çok işlemimizi rahatlıkla yerine getirebiliyoruz. 

 

 

3- Ekmek Kızartma Makinesi

2008 yılında bir akıllı evdeki ekmek kızartma makinesi “hack”lenmiş bütün dünyada çok sükse yaratan bir haber olarak karşımıza çıkmıştı. Geçtiğimiz aylarda üretilen yeni nesil ekmek kızartma makineleri mobil dünyayla birebir entegreli çalışabiliyor. Twitter üzerinden komutlarla çalışabilen, işi bittiğinde tweet atabilen akıllı kızartma makinesi popülerliğini korumaya devam ediyor. 

 

1374568140_april1st.jpg