Ülkemizde satışa sunulan Acer Aspire V Nitro dizüstü serisine ilk bakış

Multimedya deneyimi üst seviyeye taşıyacak yeni nesil notebook serisi Acer Aspire V Nitro satışa başladı.

Ülkemizde satışa sunulan Acer Aspire V Nitro dizüstü serisine ilk bakış

V Nitro dizüstü bilgisayar serisi, fotoğraf- video düzenleme yazılımı ve  yoğun grafik içeren eğlence uygulamaları dahil olmak üzere zorlu multimedya uygulamaları için gereken tüm güce ve özelliklere sahip. Bu yeni seri, zengin görseller ve yüksek sesler isteyen Blu-Ray filmler izlemek veya en yeni oyunları oynamak için birebir.

Şık tasarım

Aspire V Nitro bir bıçak kadar ince ve keskin bir görünüme ve ince bir profile sahip. Girift metal deseni sayesinde yumuşak bir dokunuş hissi veren kapağı NIL teknolojisi (Nanoimprint Litografi) ile işlenmiş olup bu dizüstü bilgisayar serisinin tasarımını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Aspire V Nitro serisi eğlence ve verimliliği gece gündüz garanti eden kırmızı kenarlı arkadan aydınlatmalı bir klavye ve tam boy bir sayısal tuş takımı içeriyor.

1411470078_aspirevnitroside.jpg

En yüksek standartlarda görsel deneyim

Aspire V Nitro serisi yalnızca harika gözükmekle kalmıyor, aynı zamanda en yeni 4. nesil Gen Intel® Core™  Standart Voltajlı veya Ultra-Düşük Voltajlı işlemcileriyle mükemmel performans sunuyor. GTX 860M'ye kadar NVIDIA® GeForce® tarafından güç alan bu cihaz, kullanıcılara heyecan verici bir oyun performansı ve en yüksek standartlarda bir görsel deneyim sunuyor ve eğlenceyi bambaşka bir seviyeye taşıyor.

Aspire V Nitro gece gündüz garantili birinci sınıf eğlence sunuyor

Kullanıcılar 4 dahili hoparlör (toplam 8W çıkış) sayesinde müzik dinlerken, film izlerken veya oyun oynarken güçlü surround sesin keyfini çıkarabiliyor. Bu da, tüm açılardan inanılmaz kapsamlı bir sarmal ses deneyimi sağlıyor. Dahası, Aspire V Nitro serisi dizüstü bilgisayarlar konuşmaların anlaşılabilirliğini arttıran ve arka plan seslerinden gelen karışmaları azaltan Dolby® Digital Plus Home Theatre™ Diyalog İyileştirme teknolojisi kullanarak, eğlenceyi optimuma çıkarıyor ve tüm medyaların olması gerektiği gibi kristal netliğinde olmasını sağlıyor.

1411470089_aspirevnitroblackeditionleft.jpg

Aspire V Nitro serisi aynı zamanda Full HD IPS teknolojisine sahip ekranları aracılığıyla da ayırt edilebiliyor. Düzlem içi anahtarlama teknolojisi geniş bir görüntüleme açısı sağlayarak, kullanıcılara multimedya deneyimlerini etraflarındaki kişilerle kalite kaybı yaşama korkusu duymadan paylaşma imkanı veriyor. Acer ComfyView (parlama yapmayan teknoloji) göz yorgunluğunu azaltıyor ve görsel konforu iyileştiriyor. Lider teknoloji ve benzersiz özelliklerin bu özel birleşimi, Aspire V Nitro serisinin yalnızca bir dokunuştan daha güçlü olan hızlı ve en ileri performansı sunabilmesini sağlıyor.

2 kablosuz anten ile daha güçlü

Yüksek işlem hızı ve dudak uçuklatan grafiklerin üstüne, Acer Aspire V Nitro serisi bir yerine iki kablosuz antene sahip. 2x2 kablosuz anten teknolojisi bir çoklu giriş/çoklu çıkış (MIMO) kurulumu oluşturarak, verileri geleneksel tekli çözümlerin iki katı hızla işliyor ve bu şekilde Aspire V Nitro'yu daha da güçlü ve gelecekte olabilecek değişikliklerden etkilenmeyecek bir konuma taşıyor.

1411470163_27nitrosceneshot2426v3.jpg

İçeride biriken tozu ortadan kaldıran Acer DustDefender ve manüel olarak etkinleştirilebilen havalandırma ile uzayan kullanım ömrü

Bu seri, içeride biriken tozu ortadan kaldırmak için dizüstü bilgisayarın yüksek hızlı metal fanına bağlı akıllı bir Acer DustDefender teknolojisinden faydalanıyor ve böylece ürünün kullanım ömrü uzatılırken performansı artıyor ve aynı zamanda cihaz da soğuk tutuluyor. Yoğun kullanımın ilave havalandırma gerektirdiği durumlarda, Black Edition serisinin CoolBoost özel Turbo modu kullanıcı tarafından manuel olarak etkinleştirilebiliyor ve %19 daha hızlı bir fan ve %11 daha düşük CPU/GPU sıcaklıkları sağlıyor.

1411470178_aspirevnitroleft.jpg

Ek özellikler ve  seçenekler

Acer, kullanıcıları için kusursuz bir şekilde kişiselleştirilmiş deneyimi garanti etmek amacıyla Aspire V Nitro serisinde çok çeşitli seçenekler ve ek özellikler sunuyor. Kullanıcılar dizüstü bilgisayarlarında en yeni gişe rekortmeni filmleri oynatmak ve heyecan verici bir sinema deneyiminin tadını hareket halinde bile çıkarmak için opsiyonel bir Blu-Ray sürücüsüne ve verilerini harici olarak M-Disk'lerinde 1000 yıl boyunca bile saklayabilmelerini sağlayan opsiyonel bir M-Disk uyumlu sürücüye sahip olabiliyorlar. Üstelik, BD ve M-Disk sürücüleri istenmesi halinde bir arada sunulabiliyor.

3 TB'a kadar bir sabit diskle, kullanıcılar 200 DVD, 100.000 MP3 şarkı veya 6666 fotoğrafı dizüstü bilgisayarlarını ağırlaştırmadan saklayabiliyorlar. Ve hız gereksinimi yüksek olan kullanıcılar için, Aspire V Nitro serisindeki opsiyonel 256GB SSD depolama özelliği, hızlı uyanma ve dosya ve verilere çok daha hızlı erişim imkanı sağlıyor.

Ürünün kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ürün Acer'dan tarafımıza yollandığında kendi deneyimlerimizi de sizlere aktaracağız.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Aspire V Nitro serisi Ekim ayından itibaren, 17 inç ekran ve i5/i7 işlemci seçenekleri ile 2499TL’den başlayan fiyatlar ile Türkiye'de temin edilebilecektir.