Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu piyasada

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, 10 Mayıs’ta Türkiye’de tüm dünya ile aynı anda satışa sunulacak.

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu  piyasada

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Uncharted serisinin en yeni oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu için bekleyiş sona erdi. Oyun, 10 Mayıs 2016 tarihinden itibaren, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulacak. PlayStation Türkiye, oyun dünyasının heyecanla beklenen bu yapımı için The Game’de, davetlileri oyunun atmosferine taşıyan etkileyici bir lansman düzenledi. Davetliler #U4BirHırsızınSonu hashtag’i ile yaptıkları paylaşımlar ile heyecanlarını sosyal medyada da paylaştılar.

Sony Eurasia A.Ş. PlayStation Grup Ürün Müdürü Mustafa Yiğit, etkinlikte yaptığı konuşmada “Sony olarak, Türkiye’nin artık bir oyun ülkesi konumuna geldiğine inanıyoruz. Türkiye’nin bu konumunu daha da güçlendirmek ve ülkemizi, oyun endüstrisinde bir marka haline getirmek için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Oyuncuların oyunlara en avantajlı koşullarda ulaşması ve oyun zevkini en üst düzeyde yaşaması için çalışıyoruz. Bu kapsamda Türkçeleştirme çalışmalarına büyük önem veriyor ve hatırı sayılır yatırım yapıyoruz. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nu da, tıpkı serinin diğer oyunları gibi Türkçe dublaj ve orijinal seslendirmeyle oynamak isteyenler için Türkçe altyazı seçenekleriyle sunuyoruz.” dedi.

1462804553_1462802757sercansulunmustafayigit.jpg

Sony Eurasia A.Ş. PlayStation Oyun Ürün Müdürü Sercan Sülün ise “Dünya çapında 21 milyonun üzerinde satış yapan Uncharted serisinin en yeni oyununda, hazine avcılığından emekli olan Drake, bir anda hırsızların dünyasına geri dönmek zorunda kalıyor. Çok daha kişisel riskleri göze alarak, efsanevi korsan hazinesinin ardındaki tarihi komployu ortaya çıkarmak için küresel boyutta bir yolculuğa çıkıyor. Bu yeni macerada fiziksel sınırlarını, problem çözme yeteneklerini zorlayacak ve sevdiklerini kurtarmak için büyük fedakârlıkları göze alacak. PS4’e özel olarak geliştirilen ve heyecanla beklenen Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nu oyun tutkunlarıyla buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Sam ve Drake, Kaptan Henry Avery’nin hazinesinin peşinde

Uncharted 3: Drake’s Deception'da yaşanan olayların üzerinden geçen üç yıldan sonra Nathan Drake, servet avcılığı dünyasını büyük ölçüde arkasında bırakıyor. Fakat Drake’in kardeşi Sam, hayatını kurtarması için ondan yardım istiyor ve Drake'e karşı koyamayacağı bir macera teklifi sunarak kaderinin yönünü değiştiriyor. Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan ütopyası Libertalia'yı bulmak için yola koyuluyor. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, oyuncuları Avery'nin hazinesini aramaları için orman adalarına, uzaklara yayılmış şehirlere ve karla kaplı dağlara kadar tüm dünyada geçen bir yolculuğa götürüyor.

Türkçe dil desteği ile maksimum oyun keyfi

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, Uncharted serisinin diğer oyunları gibi Türkçe dublaj ve orijinal seslendirmeyle oynamak isteyenler için Türkçe altyazı seçenekleriyle sunuluyor. Oyunun yerelleştirme çalışmaları kapsamında adı ile logosu da Türkçeleştirildi ve oyun kutularının kapağında Türkçe olarak yer aldı. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu™’nda Nathan Drake’i Okan Yalabık, Victor Sullivan’ı Ege Aydan, Elena’yı Ceyda Düvenci, Chloe’yi Dolunay Soysert, Zeb’i Kadir Özübek, Sam’i Rıza Karaağaçlı, Vargas’ı ise Talha Sayar seslendiriyor.

Lansman etkinliğine ünlü oyuncu Ege Aydan da katıldı ve görüşlerini “Uncharted serisi, benim de heyecanla oynadığım, sürükleyici bir macera... Bu oyunun bir parçası olup, dublajlı oynamayı tercih eden oyun tutkunlarının keyfine katkıda bulunduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bugüne kadar sayısız seslendirme yaptım ama oyun seslendirmesi bambaşka bir deneyim. Hayali bir oyun karakterine ses verip sürükleyici bir maceraya ortak olmak gerçekten çok heyecan verici. ” sözleriyle dile getirdi.

Çok oyunculu modlarla daha fazla eğlence

Uncharted 4'ün çok oyunculu modlarında, oyuncular arkadaşlarıyla birlik olabiliyor. Keşif, strateji ve takım oyununu ödüllendiren zengin ortamlarla dolu benzersiz haritalarda, Uncharted serisinin en iyi yönlerini sunan çok oyunculu oyun deneyiminin tadını çıkarmak mümkün. Düşmanlarınızı takip ederek, ölen dostlarınızı hayata döndürerek veya hücumda ağır ateş gücü sunarak destek veren dört "Yardımcı"dan birini yanınıza alarak birlikte dövüşebiliyorsunuz. Bir "gizemli" öğe satın alarak Drake'in eski maceralarından ilham alan doğaüstü avantajları yardıma çağırma imkânı da var. El Dorado'nun lanetli lahdini, Shambhala'nın güçlü Cintamani Stone'unu veya Ubar'ın öfkeli Djinn'inin kayıp şehrini yardıma çağırarak savaşın gidişatını değiştirebilirsiniz.