Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition kutusundan çıkıyor

Uncharted 4 için hazırlanan en özel sürüm kutusundan çıkıyor!

Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition kutusundan çıkıyor

Playstation 4 sahiplerinin uzun süredir beklediği Uncharted 4 A Thief's End'in çıkmasına çok kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında Sony'nin oyunla ilgili çalışmaları da devam ediyor. Oyun için hazırlanan Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition ve Special Edition sürümleri de ortaya çıktı. Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition sürümünün kutu içeriği ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

uncharted-4-libertalia-collectors-edition-1.jpg

Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition oldukça büyük bir kutuyla geliyor. Kutunun içiyse Uncharted hayranlarını memnun edecek içeriklere sahip.


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition discKutudan ilk olarak özel bir tasarımla hazırlanmış olan metal kutulu Uncharted 4 A Thief's End çıkıyor. Kapak üzerindeki tasarım gerçekten çok başarılı.


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition discBu da metal kutunun arka yüzü. Çizimler hem kapağın ön kısmına hem de arka kısmında son derece başarılı.


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition artbookUncharted 4 Libertalia Collector's Edition ile gelen bir diğer içerik ise 48 sayfadan oluşan Artbook. Bu kitapçıkta oyunun gelişim sürecini gösteren ve katkısı bulunan çok sayıda görsel içerik ve çizim yer alıyor. Koleksiyon tutkunları için güzel bir parça olacaktır.


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition sticker

Bu güzel parçaların yanında bazı standart broşürler de yer alırken, bir de yapımcı Naughty Dog etiketleri yer alıyor. Gelelim bu özel sürümün en önemli parçasına!

Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition nathan drake

O zaman sıkı durun! Uncharted serisinin korkusuz ve bir o kadar eğlenceli kahramanı! Tam 12 inç boyutla geliyor!


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition nathan drakeOldukça detaylı çizgilere sahip olan Nathan Drake figürü, 12 inç'lik boyutu ile oyun ve oyun parçaları kolekisyonu yapanların bir hayli ilgisini çekecek.


Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition nathan drake

Ve 12 inç'lik Nathan Drake figürü karşınızda! Bu figür Uncharted 4 Libertalia Collector's Edition sürümünün en önemli parçası oldu. Bonus için son sayfaya devam edelim!