United Eleven ile artık Spor Toto Süper Lig de futbol heyecanına katılıyor!

United Eleven, Türkiye liginin lisansını aldı!

United Eleven ile artık Spor Toto Süper Lig de futbol heyecanına katılıyor!

Oyunseverler için futbol oyunları vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Nexon Europe’un,  Avrupa’nın en yeni tarama-tabanlı ve mobil uyumlu futbol menajerliği simülasyon oyunu United Eleven, Türk futbolseverleri yepyeni bir mücadelenin heyecanına çağırıyor. 50 bini aşkın resmi lisanslı oyuncu ve benzerlerinden çok daha zengin bir maç motoruna sahip olan United Eleven futbol menajerliği oyunlarının çıtasını yükseltiyor. Artık Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da United Eleven’da! Oyun, Türkiye’deki futbolseverleri Spor Toto Süper Lig’in dört büyüklerinin heyecanına katılmaya davet ediyor.

 1405604270_uetr2.jpg

 17 Temmuz’da piyasaya çıkan güncellemeden itibaren United Eleven kullanıcıları  Spor Toto Süper Lig’deki Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor  takımlarından hangisini tutuyorsa o takımdan oyuncu alıp menajerliğini yapabilecekler. Kullanıcılar Türk kulüplerini kullanarak ekip oluşturabilecek, logolar koyarak daha gerçek kılabilecek,  doğru taktikler vererek takımlarını zirveye taşıyabilecekler. Wesley Sneijder’den Musa Sow’a, Oğuzhan Özyakup’tan Jose Bosingwa’ya kadar 4 büyüklerin en gözde futbolcuları United Eleven tutkunlarından alacakları taktiklerle mücadele edebilecek ve gerçek yaşamdaki derbi rekabeti sanal ortama en yüksek gerçeklik seviyesiyle taşınacak.

 Nexon Europe Operasyon Müdürü Paul Lee, 4 büyüklerin United Eleven’a katılımıyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Türkiye gerçek bir futbol ülkesi . Bu lisanslı ve güncellenmiş Türkiye ligiyle kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkaracağımıza inanıyorum. Futbolseverlere Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki ezeli ve ebedi rekabeti yaşama fırsatını verdiğimiz için çok mutluyuz.” 

1405604295_uetr3.jpg

 NHN BlackPick şirketi tarafından geliştirilen United Eleven, oyuncuların FIFPro resmi lisanslı ve Bundesliga global IP haklarına mahsus 50 bini aşkın futbolcu arasından kendi takımlarını kurmalarına imkân tanıyor. Oyuncular takımlarını kurarak, transferler yaparak, istatistikleri geliştirerek ve futbolcularını çalıştırarak tam bir futbol menajerliği deneyimi yaşayabiliyor.  United Eleven’ı diğer menajerlik oyunlarından farklı kılan unsur, oyunculara tam kontrol sağlaması.