Üniversitelere özel haber alanı geliyor!

Üniversite öğrencilerine üniversite eğitimi öncesi ve sonrasında ihtiyaçları olabilecek her konuda rehber olacak bir web sitesi!

Üniversitelere özel haber alanı geliyor!

Haber kaynağı olarak ele alınan her içerikte Ünimetre haber sitesinin özgün yapı taşları bulunmaktadır. Bu yapı taşları geniş bir genç kitlenin öğrendiği bilgilerdir. Bu yüzden bu taşların teker teker ve incelikle yerine oturtulması sunulan bilginin ne kadar detaylı bir içerik taşıdığını göstermektedir. Haber bir oluşumdur fakat herkes tarafından aynı çizgide ele alınmaz. Bazıları sadece haberi bilgi paylaşımı olarak düşünür bazılarıda sadece propaganda yapmak için kullanır. Fakat Ünimetre sitesinin izlediği yol, dünya ve Türkiye üzerinde meydana gelen, spor, magazin, edebiyat, bilim, teknoloji, kültürleri ve yeni icatları ele almaktır. Ayrıca geçmişin izlerinin de bilinmeyen sırlarını ortaya çıkararak ülkemizin ve dünyanın neye sahip olduğunu gözler önüne sermektedir.

Modernize üniversite bağlı kalmayı gerektirmez. Neye bağlı kalmayı? sorusunda verilecek en uygun cevap şudur.

Belirli bir sistemin içinde var olmayı,

Siyaset üzerinde durmayı,

Bilginin saklanmasını,

Özgür düşünceyi kısıtlama konusunda asla bir bağlılığı yoktur. Özgürlüğün, özgür yansıması olarak sunulan haberin Ünimetre sitesinin ele alış bakımından çok ince ayrıntıları vardır. Bu ayrıntılar her açıdan etnik değerleri de içerisinde taşımaktadır. Çünkü modernize haber olarak sunulacak bir bilginin haber değeri, analizi ve maddesel bir açıklama ile fotoğrafları bilginin gerçek değerini yansıtmaktadır. Bunu Ünimetre sitesinin ana sayfasındaki listeler başlığı altında bulabilmek mümkündür.

Ünimetrenin Doğal Tercihi

Ünimetre sitesi yapaylıktan uzaktır. Bu yapaylık özentilik kavramıdır. Birçok site aynı oradan birbirine benzer başlıklar ve içerikler taşır. Bunu haber olarak sunar ya da kendisinin bir keşfiymiş gibi bir izlenim yansıtır. Bu bazı değersel açılardan okuyucu çekmek için kullanılan bir tür reklam unsurlarıdır. Ama bunu uygulamadan doğru haberi, doğal tercihlerle de yapmak okuyucu kitlesini Ünimetre sitesindeki milyonlara ulaşan sayısı oldukça iyi yansıtmaktadır.

Modernize haber sunmakta bir doğal tercih gerektirir. Okuyucuya verilen değer gösterilmelidir. Örneğin dünyada en güzel hayvanlardan biri olan kelebeklerin en özel hali fotoğraflar ile gösteriliyorsa bu bir özgünlük kriteridir. Ya da güneş sistemimizdeki şaşırtıcı bilinmeyen gerçekler kişileri en güzel ve zevkli yoldan bilgiye ulaşmalarını sağlamaktadır. Haber ve bilgi bir bütündür fakat bunu sunma girişimi farklılık göstermektedir. Bilgiye dayalı haberler öğreticidir ve kişinin genel kültürünü attırır. Olaya bağlı haberler ise günlük hayatı etkileyen merak unsurları barındıran ve günlük rejimi bozan içeriklere sahiptir. Bu iki durumu da en uygun prensipler içerisinde ele alan Ünimetre haberin doğal tercihini en uygun bir şekilde kamuoyuna sunarak güzel bir deneyime her geçengün yenisini ekleyerek imzasını atmaktadır.

1434661670_widelogo.png

Kitlesel Hitap

Milyonlarca kişiye erişilmek isteniyorsa, sunulan bilgi veya haberin kendi sitesi tarafından birçok insanın okunması isteniyorsa yapılması gereken en önemli şey gerçekçiliktir. Ünimetre sitesinin haberlerini ve bilgi içeren oluşumlarını oluşturan ekibi gerçekçilik olan durumlardan asla geri kalmamaktadırlar. Nasıl bir özgün haber yapılabilir üzerinde uzunca durabilmektedirler. Kitlesel bir kitleye hitap ederken eğlenmelerini, eğlenirken öğrenmelerini ve meraklarını dindirebilecekleri bilgilere ulaşmalarını sağlamaları her açıdan önemlidir. Bu yüzden, haber bir gerçekliktir. Gerçeklik olan şeylerin hayal ürünü olarak insanları yanlış yönlendirilmesi asla düşünülemez.

Doğru bilgi öğrenebilmek, genel kültürünüzü geliştirebilmek, dünya, spor, magazin, otomobil, kültür- sanat, teknoloji, sinema, müzik, fotoğraf, astroloji, özel üniversiteler ve eğitim haberlerini merak ediyor bunların gerçekçi bir takibini yaparak doğru bilgiye ulaşabilmek istiyorsanız Ünimetreyi ziyaret edin. Bir haber başlığına tıklamanız sizi diğer başlıklara olan ilginizi arttıracaktır. Çünkü her bilgiyi edinmek gibi bir arzunuzun tetiklendiğini fark edecek ve doğru haberin neler getirdiğinin farkında olabileceksiniz. 

http://www.unimetre.com