Üst düzey ekran kartı Nvidia Titan Xp!

Oyuncuların hayalini süsleyen Nvidia Titan Xp ekran kartı tanıtıldı. İşte Nvidia Titan Xp ekran kartının özellikleri ve fiyatı!

Üst düzey ekran kartı Nvidia Titan Xp!

Nvidia, GTX 1080Ti modeli ile 4K oyun deneyiminin sınırlarını zorlayalı yaklaşık 1 ay kadar oluyor. Ancak Nvidia, tepe modeli olarak konumlandırdığı Titan serisi için düne kadar bir güncelleme yapmamıştı. Nvidia, Titan tutkunlarının karşısına Titan Xp ile çıktı. Peki, Titan Xp özellikleri neler ve fiyatı ne kadar?

Nvidia Titan Xp özellikleri ve fiyatı

2017'de Titan serisine büyük dokunuşlar yaparak yükseltmek isteyen Nvidia, Titan Xp modelinde Pascal mimarisine yer veriyor. 12 GB DDR5X belleğin yer aldığı Titan Xp, 1,582 MHz saat hızında çalışıyor. Titan Xp'nin 3,840 CUDA çekirdeğine sahip olduğunu belirtelim.

Titan modeline göre yaklaşık 3 kat daha fazla performans sunan Titan Xp, tam 12 teraflop işlem gücüne sahip. 384-bit bellek arayüz genişliği ve 548 GB/s bellek bant genişliği ile dudak uçuklatan performans sunan Titan Xp, maksimum 95 ila 98 derece arasında sıcaklık değerlerine ulaşıyor.

1491550658_titan-xp-ozellikleri.jpg

Titan Xp fiyat konusunda oyuncuların cebini yakacağa benziyor. Titan Xp için açıklanan fiyat tam 1.200 dolar! Titan Xp ekran kartını ayrıca Mac sahipleri de kullanabilecek. PCI-e sayesinde Titan Xp ekran kartı Thunderbolt ile Mac'e bağlanabiliyor.