Uyarılara rağmen Galaxy Note 7 kullanımı artıyor

Samsung ve diğer kurumların uyarılarına rağmen Galaxy Note 7 kullanımı artış gösterdi.

Uyarılara rağmen Galaxy Note 7 kullanımı artıyor

Samsung Galaxy Note 7’nin potansiyel yangın tehlikesi olması kullanıcıları uzak tutmaya yetmedi. Yeni gelen bilgilere göre Samsung ve diğer kurumların uyarılarına rağmen Galaxy Note 7 kullanımı artış gösterdi.

Uyarılara rağmen Galaxy Note 7 kullanımı artıyor

Samsung Galaxy Note 7, patlama sorunları nedeniyle kalıcı olarak üretimi durduruldu ve piyasadan toplanmaya başladı. Telefonu satın alan kullanıcılardan da geri iade etmesi istendi. Ancak bunca uyarı ve patlama haberlerine rağmen Note 7 kullanıcılarının sayısı artmaya devam etti.

1476454882_samsung-galaxy-note-7-usage-rate-replacements.png

Gelen bilgilere göre Galaxy Note 7’nin iptal edildiği ilan edildikten sonra kullanım oranı yüzde 10 arttı. Anlaşılan o ki patlama ve yanma riski Galaxy Note 7 kullanıcılarını çok fazla korkutmadı.

15 Eylül’den bu yana sorunlu Galaxy Note 7 modelleri hakkında ABD’de 96 aşırı ısınma, 13 yanma raporu ve 47 maddi hasar raporu bulunuyor. Aynı şekilde şirketin anavatanından da patlama haberleri gelmişti.

Galaxy Note 7 kullanıcılarının tehlikeye rağmen telefonu neden kullandıkları bilinmez ama, yazılım desteği bile olmayacak bir telefonu yanınızda tutup canınızı tehlikeye atmaya değmez.